Nosite najpoželjniju shopper torbu sa stilom

Kao i svi bezvremenski komadi, tako i #citylovesgreen torba pristaje uz svaki stil

Nakon što je osvojila srca Splićana, na red je došla i zagrebačka publika! Jer #citylovesgreen shopper torba nastala u suradnji s domaćim brendom BORŠA by Mala Radnja Dizajna vas od 7. do 14. travnja čeka u City Centeru one East, a od 16. do 23. travnja u City Centeru one West. Sav prihod od prodaje donirat će se udruzi Sve za nju za pružanje stručne psihološke pomoći, psihoterapije i psihoedukacije za žene oboljele od raka.

A da je ovo must-have torba ove sezone, uz njezin humanitaran i eko karakter, pokazuje i stylish dizajn te genijalna poruka „Iako je zemlja okrugla, nekima je sve ravno“. Zbog kojih ćete ju, sigurni smo, uvrstiti među svoje svakodnevne favorite.

Iako cijenimo udobnost, stilskog sklada se nemamo namjeru odreći niti u slobodnim danima. Zato biramo trendi traperice mom kroja, ali ovog puta u bijelom izdanju. Iako će se lijepo spojiti s gotovo svim nijansama, uz njih će najbolje pristajati crni komadi. Pridodajte im zato klasičan T-shirt i udobne tenisice s kojima će tvoriti cool casual look. Naravno, ne zaboravite i na dodatke poput sata i sunčanih naočala koji će vam biti stylish saveznici.

T-shirt, H&M, 79 kn; tenisice Vans, Office Shoes, 449 kn; traperice, H&M, 149 kn; sunčane naočale, New Yorker, 39,90 kn; sat Rosefield, Watch Centar, 959 kn; torba, City Center one, 50 kn 

Svoju #citylovesgreen shopper miljenicu genijalno ćete ukomponirati i u ležeran look sa chic prizvukom. Za trendi look svoje omiljene plave traperice spojite s gornjim dijelom trenirke. A za dozu elegancije dodajte im stylish sako koji će bez puno truda podići ovu basic kombinaciju. Naravno, i ovdje će izvrsno pristajati voljene tenisice koje su must-have obuća kad je pred nama dan prepun obaveza. Ali i sunčane naočale od kojih se nećemo odvajati u narednim mjesecima.

Sako, Mango, 449 kn; torba, City Center one, 50 kn; traperice, C&A, 179 kn; sunčane naočale Yves Saint Laurent, Optika Optotim, 1455 kn; gornji dio trenirke, H&M, 99,90 kn; tenisice Puma, Buzz, 689 kn

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Stylish, eko i humanitarno!

Najpoželjnija shopper torba sezone

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići