Nova romantika

Lepršave i udobne bijele bluze popularnije su no ikad prije

Nose se raskošno ukrašeni modeli svih formi, pa osim klasičnih volana njihovu teksturu ukrašavaju perforacije, odnosno šlingani dijelovi, čipka, valoviti obrubi… Modnom scenom vladale su 80-ih, a izgleda da će se ta vladavina opet nastaviti upravo ove sezone. Ovaj retro model s visokim ovratnikom i mini volanima vratio se iz modne prošlosti i osvojio nove simpatije influencerica, koje ga sada nose uz omiljene traperice, zvonolike suknje i tenisice.

H&M, 199 kn

Neodoljivu udobnost osjetit ćete u ovom prozračnom komadu koji je raskošno ukrašen čipkom, volanima i djelomično naboranom teksturom, baš poput tradicijskih komada.

Mango, 199,90 kn

Bluza čija je tekstura nadahnuta tradicionalnom tehnikom, takozvanim šlinganjem bit će neizostavan komad brojnih proljetnih outfita.

New Yorker, 129 kn

Romantičan komad s povišenim ovratnikom i kratkim rukavima ima nešto dužu formu te je idealan za kombinacije uz uske hlače, primjerice crne kožne, koje će ovoj bluzi biti snažan kontrast, a zajedno će činiti skladnu i atraktivnu cjelinu.

Replay, 1520 kn

Strukirani model s rukavima koji se zvonoliko šire ima valovite rubove i teksturu bogato ukrašenu cvjetnim perforacijama i vezom.

Marc Cain, Peek&Cloppenburg, 1799 kn

Još jedna bluza koja će odlično funkcionirati u spoju s trapericama za svakodnevne lookove uže je forme, a osim sitnih volana ukrašavaju je cik-cak i šlingani elementi.

s.Oliver, 399 kn

Instagram, @cheraleelyle

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Sve forme jeansa

Krupni cvjetovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići