Još jedna strana ljubavi

Lancômeova mirisna linija La Nuit Trésor dobila je novo senzualno poglavlje – La Nuit Trésor Musc Diamant

Ova mirisna skulptura, nalik na skupocjeni dragi kamen, sadrži dosad neviđenu kombinaciju mošusnih nota. Naime, troje vrhunskih parfumera – Amandine Marie, Christophe Raynaud i Honorine Blanc, dizajnirali su miris kojim su uz pomoć nezaobilaznog mošusa prikazali još jednu stranu ljubavi. Tako se La Nuit Trésor Musc Diamant i La Nuit Trésor Eau de Parfum savršeno nadopunjuju.

Opojni La Nuit Trésor Eau de Parfum izrazito je privlačan miris koji sadrži note maline, tamjana i vanilije, sa srcem intenzivnog mirisa crne ruže. Ovaj ultimativni gurmanski drvenasto-cvjetni miris u kontrastu je s ranojutarnjom svjetlošću senzualnog mirisa La Nuit Trésor Musc Diamant, koji osvaja raskošnom paletom mošusnih nota.

Gornje note otvara akord maline u kombinaciji s puderastim listovima ljubičice i notama bijelog mošusa. U srcu mirisa nalazi se rijetka esencija damašćanske ruže, čijom je ekstrakcijom dobiven opojni miris obavijen akordima frezije. Blistave note ovog upečatljivog mirisa naglašene su prozračnim akordom latica jasmina prožetim citrusnom svježinom. U sastavu mirisa ističe se specifična elegancija bijelog mošusa koji se provlači kroz sve slojeve parfema u spoju s drvenastim podtonovima, uz puderastu mekoću. U kombinaciji sa sandalovinom, akordima badema, vanilije i esencijom pačulija, ovaj intrigantan i nezaboravan miris stvara novu ovisnost, intenzivnu poput ljubavne strasti.

Karakteristična bočica sada je pak nadahnuta bijelim dijamantom te odražava svjetlost kao nikada prije, dok joj vrat krasi prepoznatljiva satenska ruža La Nuit Trésor. Njena nijansa, sada pak, simbolizira bijele mošusne note.

Glumica Penelope Cruz, Lancômeova ambasadorica, utjelovila je i ovu mirisnu priču koju karakteriziraju strast, hipnotička energija i neodoljiva, instinktivna privlačnost.

Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant, Müller, 30 ml 499,90 kn; 50 ml 714,90 kn; 75 ml 819,90 kn

Foto: Lancôme press

INSPIRIRAJTE SE

Novo izdanje kultne kreme

Aura mirisne mekoće

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići