Nove forme

Udobne hlače sada su dobile neko sasvim novo lice. Naime, njihove nogavice od sasvim uskih, slim modela postale su široke, u nekim slučajevima čak i predimenzionirane, pa više nalikuju na suknju nego na svoj prvotni oblik

Ležerni modeli koji se vežu u struku jako su udobni i efektni te se lako kombiniraju. Osim tih umjereno širokih nogavica, u trendu su suknja-hlače koje su bile osobito popularne 80-ih godina prošlog stoljeća. Sada ih možemo pronaći u zanimljivoj traper varijanti, ali i u cijelom spektru boja i uzoraka jer boje su prisutnije no ikad prije.

Mango, 349,90 kn

Neutralne nijanse poput sive ili crne možete isfurati za poslovne kombinacije uz dolčevite, sakoe i kratke jakne, ali i bluze. Traper varijantu, kao i one upečatljivih dezena i upadljivih boja ostavite za privatno vrijeme u kojem si možete dopustiti modne eksperimente i uživati u najnovijim trendovima.

Zara, 299,90 kn

Tako možete isprobati novi look u kojem ćete se odjenuti u jeans od glave do pete. Naime, uz ovaj model traper hlača odjenite traper košulju i najnoviji trend – dugu traper jaknu. Volite li odjeću s uzorkom, odaberite one s cvjetnim dezenom s kojim ne možete pogriješiti.

United Colors of Benetton, 229,50 kn

Ipak, pripazite na neke detalje. Ukoliko imate uske bokove birajte plići model hlača, dok će visoki struk biti idealan za žene s oblinama. Također, uz široke nogavice birajte uže ili strukirane modele gornje odjeće. I naposljetku, kod ove vrste hlača gotovo da se i ne vidi razlika između njih i suknje pa ako volite suknje, ali ipak više uživate u udobnosti nogavica, ovaj model je kao stvoren za vas.

Esprit, 439 kn

H&M, 299 kn

Marella, 1.239 kn

C&A, 149 kn

https://www.instagram.com/p/BeVpzPgggEl/?taken-by=oliviapalermo

https://www.instagram.com/p/BacO1SsBAVv/?taken-by=josefinekstroms

https://www.instagram.com/p/BeV5DW4HS6V/?taken-by=rocky_barnes

Foto: Shutterstock, press i Instagram

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi boyfriend jeans

Poput druge kože

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići