Njegov ‘it’ look

Iako se čini kako su muški trendovi pomalo zapostavljeni, to nije tako. Oni se nameću i smjenjuju jednakom brzinom kao i oni ženski

High street trgovine pune su atraktivnih muških komada koji samo čekaju da ih netko dobro iskombinira. Tu dolazite na red vi, a mi ćemo vam pomoći s našim prijedlogom top izloga za najnoviji proljetni look.

Baza svakog dobrog uličnog stila su i dalje traperice, sada mrvicu višeg struka, s nogavicama koje nisu ni preširoke niti preuske. Boja je tamna s izlizanim dijelovima. Uz njih kombinirajte naizgled običnu majicu neobičnog uzorka. Naime, maskirne šare u ovoj su varijanti plave. Neizostavan komad je i masivan ručni sat, također u plavom tonu te kožni remen. Sastavni dio kombinacije neka bude sako, koji je popularniji no ikad prije i nosi se u svim prilikama, pa tako i u ovom našem izlogu.

Sako, Zara, 599,90 kn; sat Guess, Watch Centar, 1499 kn; majica, s.Oliver, 159 kn; traperice Scotch&Soda, Europa92, 999 kn; tenisice Valentino, XYZ, 4859 kn

Birajte karirani uzorak, koji je must have sezone. Što se pak obuće tiče, broj jedan su definitivno tenisice – što neobičnije, to bolje. Tako da s ovim modelom, koji nosi uvijek atraktivan vojnički štih, sigurno nećete pogriješiti. Dakle recept je – jeans s malo kvadratića te maskirnim šarama i spremni ste za proljeće!

Sve ove odlične komade možete pronaći u City Centeru one, gdje vas očekuje bogata ponuda najnovijih trendova, ali i vječnih klasičnih komada.

https://www.instagram.com/p/Bhb0EbmA5ye/?taken-by=marianodivaio

https://www.instagram.com/p/Bf3dQ-OlfHN/?taken-by=iamgalla

Foto: Instagram i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Kvadrati s karakterom

Muška jeans generacija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići