Novo izdanje kombinezona

Njegove forme sada podrazumijevaju kratke nogavice i rukave, a opet se nosi u dnevnoj, sportskoj i večernjoj varijanti

Kombinezon, koji se nametnuo kao jedan od omiljenih modnih komada, svoju će vladavinu nastaviti i u ljetnoj sezoni. Naime, sada je popularan u varijanti kratkih nogavica i rukava, a opet ga se može pronaći u različitim formama.

Kao košulja u sivo-plavom izdanju i mašnicom na struku predstavlja ležeran sportski look na koji će se odlično nadovezati statement natikače, ali i torbica koja odiše sportskom elegancijom. Obavezan modni detalj su sunčane naočale okruglih okvira, a kao praktičan dodatak tu je fotić za najbolje ljetne fotke.

Kombinezon, Pull&Bear, 179,90 kn; sunčane naočale Vogue, Optika Anda, 750 kn; bademova krema za ruke, L’Occitane, 64,30 kn; foto aparat Nikon Coolpix A10 Silver, Yellow Store, 616,55 kn; natikače Hunter, Mass, 459 kn; torba, Replay, 1270 kn

Elegantna večernja varijanta podrazumijeva kombinezon čiji je gornji dio u formi bluze s V izrezom. A sam model urešen je bijelim prošivima i tankim remenom od konopca s kićenkama na krajevima. Uz ovaj outfit birajte crne sandale širokih potpetica i šiljastog vrha, a kao dodatak upotrijebite srebrni ručni sat. Kako sve ne bi bilo pretamno, odaberite torbu u boji.

Kombinezon, s.Oliver, 399 kn; ruž za usne Artdeco, Douglas, 119 kn; parfem Karl Lagerfeld Woman, dm, 319,90 kn; ručni sat Calvin Klein, Endi centar, 1450 kn; torba, Carpisa, 519 kn; sandale Liu Jo, Fashion&Friends, 1440 kn

Definitivno najaktualniji uzorak proljetno-ljetne sezone je onaj cvjetni, pa ga tako možemo pronaći i na ljetnoj varijanti kombinezona. Ovaj model s kratim rukavima i efektnim vezanjem na dekolteu zasigurno će privući pozornost. Ženstvenost će naglasiti i sandale u srebrnoj varijanti s vezanjem oko gležnjeva i trendi pletena torbica ukrašena zakovicama i blještavim kamenčićima. Dekolte upotpunite ogrlicom sa zanimljivim privjeskom, a pogled sakrijte iza atraktivnih sunčanih naočala zlatnih, šljokastih okvira.

Kombinezon, Springfield, 229 kn; ogrlica, Swarovski, 1249 kn; parfem Valentino Valentina 50 ml, dm, 549,90 kn; sunčane naočale Gucci, Optika Anda, 3300 kn; torba Liu Jo, Fashion&Friends, 1330 kn; sandale, Nine West, 599 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zadani okviri

Ljetni vez

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići