Novo savršenstvo

Iz YSL Beauté laboratorija dolazi nam najnoviji proizvod dekorativne linije All Hours i to u formi pudera za fiksiranje. No to nije običan proizvod, riječ je o besprijekornom puderu koji pruža najbolji završni efekt

Pripremite se na savršenstvo jer u svojoj potrazi za idealnim, YSL Beauté lansirao je proizvod za potpuno prekrivanje i dugotrajnost… Naime, formula pudera All Hours sadrži bogatu količinu finih pigmenata, ali ne i ulja, kako bi se postigao savršen mat efekt.

Novi puder za fiksiranje, koji svojim nijansama obuhvaća sve tonove kože i prati nijanse tekućeg pudera, ugodan je za nošenje i ima vodootporno djelovanje. Nijanse u skupinama proizvoda za različite tonove kože Beige, Golden Beige i Rosy Beige čine ovu liniju uključivom, raznolikom i sposobnom istaknuti ljepotu u svakome.

Puder za fiksiranje YSL All Hours Powder, univerzalna nijansa, Müller, 469,90 kn

Puder je dostupan i u univerzalnoj nijansi, koja bez ikakve boje može prikriti sjaj kože, a ostavlja proziran i neprimjetan sloj, što ga čini idealnim za popravljanje makeupa i matiranje kože. Stanite na kraj sjaju, ali ne i stilu, jer zahvaljujući prozirnim mikrosferama koje raspoređuju pigment, ovaj puder za fiksiranje možete dodavati u slojevima kako biste postigli željeni završni izgled.

Uz ovaj odličan proizvod nećete imati niti sivkasti ten koji se nerijetko javlja kod pojedinih pudera za fiksiranje. Formulacija ovog neodoljivog pudera sadrži tvari za upijanje sebuma u kombinaciji s talkom kako bi se postigao savršen mat efekt i 24-satna pokrivenost. Sadrži i emolijense kako bi puder bio mekan na dodir i lagano klizio preko kože, ostavljajući gladak sloj koji ne isušuje.

Puder za fiksiranje YSL All Hours Powder B30, Müller, 469,90 kn

Korektor All Hours, pak, prikriva podočnjake i nesavršenosti bez povlačenja na koži tijekom nanošenja. Otporan je na znoj i toplinu te se ne razmazuje zahvaljujući visokoj količini pigmenata pročišćenih mineralima.

Glavne uloge najnovije kampanje All Hours ponijele su ambasadorice šminke za YSL Beauté – Zoë Kravitz i Edie Campbell, a ovjekovječio ih je fotograf David Sims.

Tekući puder YSL All Hours Foundation Encre de Peau, Müller, 419,90 kn

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Ruž nove generacije

Za mladenački pogled

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići