Ruž nove generacije

Nakon što je Chanel 2016. godine osmislio Rouge Allure Ink, mat tekuću boju za usne, sada nam pak iz njihove radionice dolazi Rouge Allure Ink Fusion, tekući ruž nove generacije koji se trenutačno stapa s usnama na kojima ostavlja dugotrajan trag

Poput druge kože pruža osjećaj bestežinske udobnosti. Ovim proizvodom Chanel je pomaknuo granice izazovnosti mat efekta i ultramat boje koja ostaje postojana tijekom cijelog dana.

Rouge Allure Ink Fusion mješavina je polimera i gela te obogaćena mekim uljima, a njena svilenkasta fluidna tekstura otporna je na razmazivanje. Toliko se dobro stapa s usnama da kad ga nanesete nećete imati osjećaj da nosite šminku.

Njegove neprimjetne matirajuće silikatne mikro-perlice u dodiru s usnama proizvode baršunasti učinak. Velika koncentracija ultrafinih pigmenata nalazi se u svakoj pojedinoj nijansi.

Vodootporna tekstura pruža ujednačen završni rezultat, ugodnost, ali i besprijekornu postojanost tijekom osam sati, a najbolje od svega je što se ovaj tekući ruž savršeno prilagođava micanju usana.

Ambalaža koju zatvara crni mat poklopac načinjena je od zamagljenog stakla, dok aplikator dolazi u novoj formi i pjenastom materijalu. Oblik usana prati izdužen, zakrivljen aplikator šiljatog vrha, za precizno i što ugodnije nanošenje.

Rouge Allure Ink Fusion dolazi u raznolikom spektru boja od čak 12 nijansi. Uz lansiranje ove najnovije tekuće boje, predstavljene su i nove nijanse Rouge Allure Inka, od kojih polovina njih ima novi metalik efekt. Isprobajte, odaberite omiljenu nijansu i uživajte u ovim neodoljivim novitetima.

Ultramat tekući ruž za usne Chanel Rouge Allure Ink Fusion, nijanse – 804 Mauvy Nude, 824 Berry, 828 Rouge Noir,  806 Pink Brown, 818 True Red, 814 Coral Peach, 816 Fresh Red, 808 Vibrant Pink, 822 Deep Pink, 802 Beige Naturel, 826 Pourpre, 812 Rose-Rouge, Müller, 286,90 kn

Mat tekući ruž za usne Chanel Rouge Allure Ink, nijanse – 208 Metallic Red, 202 Metallic Beige, 204 Metallic Bronze, 206 Metallic Copper, 212 Metallic Purple, 214 Metallic Plum, Müller, 286,90 kn 

Mat tekući ruž za usne Chanel Rouge Allure Ink, nijanse – 216 Légèreté, 222 Signature, 224 Harmonie, 226 Romantique, 228 Sensuel, 218 Plaisir, Müller, 286,90 kn 

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Nenametljivo sofisticiran ten

Iskonski miris slobode

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići