Obasjan neonom

Stigla je nova priča o mirisu koji ostavlja neizbrisiv trag uspomena i želju za novim iskustvima

Riječ je o YSL Black Opium The New Glowing EDT, mirisu koji živi za trenutak. Njegov legendarni akord crne kave prožet je upečatljivom svježinom, dok citrusne note dodatno naglašavaju akord kruške.

Rezultat je prozračna i delikatna mješavina mirisa naglašene ženstvenosti. Dobro poznata četverokutna bočica prekrivena ružičastim i crnim svjetlucavim česticama nosi prepoznatljiv krug koji je sada osvijetljen imenom mirisa ispisanim metalik bojom. Njezin neodoljiv izgled oduševit će kolekcionare jer simbolizira senzualni kontrast između svjetla i sjene.

Naime, uz novi miris dolazi i moto proslijedite bočicu. Futuristički film u režiji BRTHR-a nova je kampanja u kojoj glavnu ulogu ima Edie Campbell, ambasadorica kuće YSL i zaštitno lice mirisa Black Opium. Edie je savršeno utjelovila rokerski imidž na motociklu na kojem neonskim tunelom juri u noćnu avanturu. Njena ženska ekipa također ulazi u krug svjetlosti, a povezuje ih i strast prema parfemu čiju bočicu nesebično dijele dok ih prožimaju osjećaji uzbuđenja i veselja.

YSL Black Opium The New Glowing EdT, Müller, 30 ml 366,90 kn; 50 ml 543,90 kn; 90 ml 690,90 kn

 

Foto: YSL press

INSPIRIRAJTE SE

Nove kozmetičke formule

Zvijezda backstagea!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići