Zvijezda backstagea!

Novi revitalizirajući balzami za usne u boji dolaze u neodoljivim nijansama i teksturama

Dior Lip Glow naše je beauty navike pretvorio u njegu za usne. Kada je 2009. lansiran, Dior Lip Glow, revitalizirajući balzam za usne u boji, opisan je kao prednost blage pigmentacije u kombinaciji s udobnošću balzama. Ovaj nezaobilazni balzam uskoro je postao must have za modele, a rado ga koriste i Diorovi vizažisti u backstageu, toj kreativno-žarišnoj točki gdje se moda i ljepota spajaju u užurbanoj atmosferi prije revije.

“Dior Lip Glow je balzam za usne, ali i mnogo više. Postao je važan dio ženske rutine, jer je odlična kombinacija njege i make upa za usne. Tako ga je jednostavno intuitivno primijeniti da ne trebate ni ogledalo, a pruža nevjerojatnu i osvježavajuću boju po mjeri”, objašnjava Peter Philips, kreativni i vizualni Diorov direktor za make up.

Dior Lip Glow, Müller, 284,90 kn

Tajna ovog proizvoda, koji se diljem svijeta prodaje svake tri sekunde, leži u savršenoj ravnoteži između make upa i njege, dok posebna tehnologija Colour Reviver čini formulu koja reagira na pH razinu usana svake osobe, oslobađajući aktivni sastojak. Na taj način osigurava prirodan izgled ružičaste boje prilagođene vašim usnama.

Formula bazirana na maslacu manga osigurava hidrataciju 24 sata. Ova neodoljiva formula za sjajne usne postala je must have koji hrani, ali i vidljivo oživljuje boju usana.

Sada obitelj Dior Lip Glow predstavlja nove proizvode sa svježim i zadivljujućim nijansama, koji su prije svega odgovor na ono što žene žele. “Tako deset novih nijansi u zbirci Dior Lip Glow omogućuju gradiranje boja prema svim nijansama kože“, kaže Peter Philips.

Pored dvije nove boje u Glow liniji – maline i ultra pink, Dior otkriva i dva nova proizvoda. Matte Glow, prvi nježno matirani balzam i Holo Glow, sjajnu teksturu presijavajućeg holografskog efekta koji je ultimativni trend najnovijih make up kolekcija.

“Igrajući se formulama u laboratoriju, otkrili smo da možemo stvoriti proizvod za usne s Matte Glow završnim efektom. To je balzam s blistavim efektom koji naglašava usne bez dojma da ste našminkani“, rekao je Peter Philips.

Proizvod ima hranjiva svojstva zahvaljujući poznatoj formuli obogaćenoj maslacem manga i uljem brusnice, sadrži tehnologiju Colour Reviver kako bi usnice bile ružičaste, a kao novitet, Diorova nova mat baršunasta tekstura daje transparentnu boju.

Peter Philips osmislio je i dvije ružičaste boje koje odgovaraju svakoj nijansi kože. Matte Pink, nježnu varijantu legendarne Pink boje, i Matte Raspberry, slasnu, pigmentiranu ružičastu. „Holografski sjaj, odnosno balzami Holo sjajnih nijansi imaju upečatljiv efekt zbog prelijevanja boja u formuli koja različito reflektira svjetlost“, kaže Peter Philips.

Osim ugode na usnama, ova nova varijanta daje im lagano holografski i svjetlucavi sjaj s dozom prelijevanja za dojam savršenih usana.

Foto: Dior press

Make up kolekcija nadahnuta Napuljem

Tako poželjan make up!