Zvijezda backstagea!

Novi revitalizirajući balzami za usne u boji dolaze u neodoljivim nijansama i teksturama

Dior Lip Glow naše je beauty navike pretvorio u njegu za usne. Kada je 2009. lansiran, Dior Lip Glow, revitalizirajući balzam za usne u boji, opisan je kao prednost blage pigmentacije u kombinaciji s udobnošću balzama. Ovaj nezaobilazni balzam uskoro je postao must have za modele, a rado ga koriste i Diorovi vizažisti u backstageu, toj kreativno-žarišnoj točki gdje se moda i ljepota spajaju u užurbanoj atmosferi prije revije.

“Dior Lip Glow je balzam za usne, ali i mnogo više. Postao je važan dio ženske rutine, jer je odlična kombinacija njege i make upa za usne. Tako ga je jednostavno intuitivno primijeniti da ne trebate ni ogledalo, a pruža nevjerojatnu i osvježavajuću boju po mjeri”, objašnjava Peter Philips, kreativni i vizualni Diorov direktor za make up.

Dior Lip Glow, Müller, 284,90 kn

Tajna ovog proizvoda, koji se diljem svijeta prodaje svake tri sekunde, leži u savršenoj ravnoteži između make upa i njege, dok posebna tehnologija Colour Reviver čini formulu koja reagira na pH razinu usana svake osobe, oslobađajući aktivni sastojak. Na taj način osigurava prirodan izgled ružičaste boje prilagođene vašim usnama.

Formula bazirana na maslacu manga osigurava hidrataciju 24 sata. Ova neodoljiva formula za sjajne usne postala je must have koji hrani, ali i vidljivo oživljuje boju usana.

Sada obitelj Dior Lip Glow predstavlja nove proizvode sa svježim i zadivljujućim nijansama, koji su prije svega odgovor na ono što žene žele. “Tako deset novih nijansi u zbirci Dior Lip Glow omogućuju gradiranje boja prema svim nijansama kože“, kaže Peter Philips.

Pored dvije nove boje u Glow liniji – maline i ultra pink, Dior otkriva i dva nova proizvoda. Matte Glow, prvi nježno matirani balzam i Holo Glow, sjajnu teksturu presijavajućeg holografskog efekta koji je ultimativni trend najnovijih make up kolekcija.

“Igrajući se formulama u laboratoriju, otkrili smo da možemo stvoriti proizvod za usne s Matte Glow završnim efektom. To je balzam s blistavim efektom koji naglašava usne bez dojma da ste našminkani“, rekao je Peter Philips.

Proizvod ima hranjiva svojstva zahvaljujući poznatoj formuli obogaćenoj maslacem manga i uljem brusnice, sadrži tehnologiju Colour Reviver kako bi usnice bile ružičaste, a kao novitet, Diorova nova mat baršunasta tekstura daje transparentnu boju.

Peter Philips osmislio je i dvije ružičaste boje koje odgovaraju svakoj nijansi kože. Matte Pink, nježnu varijantu legendarne Pink boje, i Matte Raspberry, slasnu, pigmentiranu ružičastu. „Holografski sjaj, odnosno balzami Holo sjajnih nijansi imaju upečatljiv efekt zbog prelijevanja boja u formuli koja različito reflektira svjetlost“, kaže Peter Philips.

Osim ugode na usnama, ova nova varijanta daje im lagano holografski i svjetlucavi sjaj s dozom prelijevanja za dojam savršenih usana.

Foto: Dior press

Make up kolekcija nadahnuta Napuljem

Tako poželjan make up!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići