Neizostavan jeans

Materijal koji je postao pojam nosivosti u svim vremenskim razdobljima, ali i prigodama, kao što znamo prošao je dugi put od svog nastanka do opće prihvaćenosti

Iako se prvenstveno koristio za radnu odjeću, sada je sasvim nezamislivo ne imati barem jedan traper komad u svom ormaru. Osim najpopularnijih traperica, od njega se izrađuju gotovo svi odjevni predmeti, obuća i modni dodaci. Pa tako danas nije neobično vidjeti ni večernje haljine od jeansa.

U novoj sezoni opet će biti jako traženi komadi na tregere, odnosno traper kombinezon i to u nešto užoj varijanti te kratka haljina na tregere široke forme s prepoznatljivim džepom u prednjem dijelu. Odlično je to što oba modela možete nositi uz omiljene gornje komade, bez obzira na to radi li se o običnoj majici ili pak primjerice svilenoj bluzi.

Kombinezon, New Yorker, 199 kn

 

Haljina, Pull&Bear, 149,90 kn

Što se traper jakni tiče, nakon sezona oversized i dugačkih modela u fokusu su opet oni nešto kraći i strukirani, a boje su sada isprane i svijetle. Najatraktivniji komplet sastoji se od traper jakne i pripijene jeans suknje.

Jakna, C&A, 199 kn

 

Jakna Hugo Boss, Peek&Cloppenburg, 1299 kn

Kada je o suknjama riječ, možete birati između kratke paper bag suknje ili dužeg pencil modela sa zavodljivim prorezom na prednjoj strani. Dulju suknju birajte za poslovne i dnevne varijante uz šik bluze, a kraću za izlaske u kombinaciji s pripijenim dolčevitama ili u ležernom outfitu uz obične majice s cool natpisom.

Suknja, H&M, 179 kn

Suknja, Zara, 199,90 kn

https://www.instagram.com/p/BtwRmJIFuVZ/

https://www.instagram.com/p/BtwVoyVFr9u/

https://www.instagram.com/p/BsZHUUaFdGo/

https://www.instagram.com/p/BsTaT0_Fuz7/

https://www.instagram.com/p/BrLKH4yhlxX/

https://www.instagram.com/p/BteT57fFhO7/

https://www.instagram.com/p/BqanhNyFjrx/

https://www.instagram.com/p/BslU6AtFM6P/

https://www.instagram.com/p/Bt0vHe6BORA/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Stylish na putovanju

U elegantnom tonu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići