Stylish na putovanju

Ako ste planirali romantičan vikend ili pak neko poslovno putovanje, nema razloga da ne putujete sa stilom, odnosno dotjerani od glave do pete

Pripremili smo vam nekoliko outfita u kojima ćete izgledati besprijekorno i osjećati se udobno.

Žene koje vole otmjen izgled uživat će u izboru koji se sastoji od pletene haljine i elegantnog kaputa. Donje rublje neka bude u formi bodija koji će ujedno i oblikovati figuru. Ne zaboravite na ručni sat koji je važan modni detalj, a umjesto cipela obujte udobne tenisice koje su ionako broj jedan u svim kombinacijama. Za putovanje vam je potreban i praktičan kofer pa birajte neki fashion s kotačićima koji se okreću u svim smjerovima kako bi vas pratili bez muke.

Ručni sat Cluse, Krona, 690 kn; tenisice New Balance, Buzz, 649 kn; kofer Parfois, Sportina, 580 kn; kaput, Zara, 499,90 kn; haljina, Mango, 349,90 kn; bodi, Tezenis, 185 kn

Vječan kontrastni crno-bijeli spoj uvijek je u fokusu i na modnom tronu, stoga nećete pogriješiti ako ga isfurate u mladenačkoj varijanti uz traperice. Prugastu vestu odjenite ispod jakne koja nalikuje sakou, a sve začinite upečatljivim ručnim satom. Kofer neka bude efektan, primjerice s likom psa, a obuća što udobnija i to u formi stylish tenisica.

Jakna, H&M, 149 kn; ručni sat Michael Kors, Watch Centar, 2095 kn; kofer, Carpisa, 749 kn; majica, H&M, 149 kn; tenisice Pepe Jeans, Humanic, 699 kn; traperice Hugo Boss Jeans, Peek&Cloppenburg, 999 kn

Otkačena sportska elegancija jako je na cijeni, a vi je možete nositi u spoju pripijenih hlača s efektom kože te sportske majice. Na noge obujte lagane statement tenisice na navlačenje visokog tipa i ogrnite se crno-bijelim balonerom. U ruci ponesite atraktivan kofer, a na uši stavite slušalice, pustite omiljenu glazbu i put pod noge.

Baloner, Esprit, 949 kn; tenisice, Aldo, 749 kn; slušalice Havit, Elipso, 189 kn; hlače, New Yorker, 159 kn; majica Nike, Sport Vision, 479 kn; kofer Heys, Maras, 982 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zavodljiva kolekcija

Plavo poput neba

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići