Objekt, a ne bočica

Novi parfem Caroline Herrere otvara novo aromatično poglavlje u svijetu mirisa

Jedan od najprodavanijih mirisa na svijetu, Good Girl Eau de Parfum Caroline Herrere, dobio je novo aromatično poglavlje pod nazivom Good Girl Eau de Parfum Légère, koji najavljuje novu eru u svijetu mirisa.

Njegove orijentalno-cvjetne note tonke i sada drugačije vrste jasmina upakirane su u neodoljivu lakiranu bočicu s vrtoglavo visokom zlatnom potpeticom! Naime, ono što je tim Caroline Herrere želio, to je i dobio – objekt, a ne bočicu. Za taj poduhvat trebalo im je četiri godine i 600 testiranja, a za najnoviju bočicu bilo ih je potrebno još sto.

“Kvaliteta sirovina je iznimna, a sam miris traje jako dugo na koži“, objašnjava parfumer Louise Turner. Cijela priča vrti se oko moderne femme fatale koju je u kampanji za ovaj inovativni miris utjelovila Karlie Kloss, popularani model i poduzetnica.

A štikla, simbol ženske moći, kao neodoljivi flakon oduševila je brojne žene, jer kako kaže Carolina Herrera: “Djevojka nikada nema dovoljno cipela. Ako vam kažu da ih imate previše, prestanite s njima razgovarati.“

Douglas, EdP 30 ml, 479 kn; EdP 50 ml, 669 kn; EdP 80 ml, 939 kn

Foto: Carolina Herrera Good Girl Légère press

INSPIRIRAJTE SE

Nakit interpretiran na suvremen način

Posljednje poglavlje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići