Obnovite prirodni sjaj kože

Iz Biotherm laboratorija dolazi nam Aquasource, linija za njegu kože koja donosi dosad neviđen stupanj hidratacije i trenutne blistavosti

Naime, dubinska hidratacija ključ je blistavog tena, jer kada je koža dehidrirana nema mogućnost obnavljanja, što na njoj ostavlja vidljive tragove. I zato novi Aquasource donosi proizvode maksimalno usklađene s prirodnim funkcijama kože.

Njihova tajna je u kombinaciji intenzivno hidratizirajućeg lista potočarke i Life Planktona, koji ima sposobnost zacjeljivanja i obnavljanja kože. List potočarke koristi se od davnih dana, jer ima izniman kapacitet obnove hidratacijskih funkcija kože, dok su nova otkrića potvrdila njenu ulogu u smanjivanju transepidermalnog gubitka vode.

Biothermova nova linija sastoji se od tri proizvoda, među kojima je i obnovljena formula hidratantnog gela pod nazivom New Aquasource Daily Regenerating Moisturizing Gel. Njegova nova formula i gelasta tekstura donose prirodni sjaj i još snažnije obnavljajuće djelovanje na koži lica.

A kako bi vašoj koži omogućio ultimativnu hidrataciju i prirodni sjaj, Biotherm ne samo da je preformulirao omiljeni proizvod svojih kupaca već je asortiman obogatio s dva nova proizvoda.

New Aquasource Aura Concentrate dvofazna je formula za njegu normalne do suhe kože, a sadrži 90 % prirodnih sastojaka, uz čak deset puta veću koncentraciju lista ljekovite potočarke za trenutnu i snažnu hidrataciju. Ovaj proizvod također učinkovito uklanja sivilo kože, a nakon što ga protresete prije uporabe, dvije se faze stapaju i donose inovativan učinak.

Dvofazna formula za njegu kože, Müller, 414,90 kn

Novi losion New Aquasource Milky Lotion prvi je Biothermov losion mliječne teksture. Raspršuje molekule vode i daje ravnotežu u funkciji kože, a u cilju postizanja zdravog sjaja i optimalne dubinske hidratacije. Kreiran je kako bi rebalansirao kožu te je dubinski nahranio. Njegova brzo upijajuća, vodenasta tekstura intenzivno hidratizira sve slojeve kože i obnavlja njenu barijeru.

Mliječni losion, Müller, 312,90 kn

Nakon uporabe ovih kozmetičkih proizvoda, koža se svakodnevno obnavlja sve više i više te postaje nahranjena i blistava, pa će čak i najdehidriranija, ali i najumornija koža nakon korištenja ovih proizvoda izgledati bolje.

Hidratantni gel, 328,90 kn

Naime, još od lansiranja hidratantnog gela s Life Planktonom prije 20 godina, koji je sadržavao ekvivalent 5000 litara izvorske vode, Biotherm je ostao predvodnik na području hidratacije koja vidno transformira kožu. Također, novi dašak svježine u liniju donosi formula obogaćena vodenastim notama zelenih citrusa.

Foto: Biotherm press

INSPIRIRAJTE SE

Make-up kolekcija koja naglašava prirodnu ljepotu

Kultne bočice u novim kreacijama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići