Decentan nakit za glamurozan efekt

Outfit nije potpun bez idealnih dodataka

Bez pomno odabranih dodataka nema dobrog outfita. Idealan par cipela, savršena torbica, remen i ostali funkcionalni dodaci zaokružuju kombinaciju. No nakit je taj koji daje finalni touch i koji je u stanju bazičnu kombinaciju pretvoriti u stylish i primjetnu. Iako će se kod većine na prvi spomen glamuroznog nakita kao prvi odabir nametnuti luksuzni komadi s dragim kamenjem, to nije nužno stilski smjer za podizanje dnevnih kombinacija. Dapače, dominantan nakit često će učiniti suprotan učinak. Baš će zato dobro odabrani decentni komadi biti puno bolja opcija za svakodnevne kombinacije.

Tanki lančići jedni su od najtraženijih komada nakita već neko vrijeme. Bez obzira na to dolaze li u srebrnom ili zlatnom izdanju, dovoljno su nenametljivi da se izvrsno uklapaju čak i u kombinacije s bazičnim T-shirtom. U isto vrijeme, kad im dodate zanimljiv privjesak ili nanižete nekoliko primjeraka različitih dužina, mogu biti izrazito primjetni i podići kombinaciju na sasvim novu razinu.

Swarovski, 999 kn (133,20 €)

Dobro odabrane naušnice u spoju s podignutom kosom uvijek će dati glamurozan efekt. U jednostavnim dnevnim kombinacijama zlaćani tonovi i interesantan dizajn na manjim visećim modelima genijalan su odabir koji će dati taman dovoljan naglasak bez pretjerane upadljivosti. Ipak, ciljate li na elegantan look, svakako savjetujemo i pokoji presijavajući detalj koji će dati chic prizvuk.

Mango, 99,90 kn (13,26 €)

Swarovski, Krona, 1099 kn (145,86 €)

Nakit na rukama posebno je efektan, osobito ako ste tip osobe koji „priča rukama“. Naime, ogrlice i naušnice te veći ručni sat bit će vidljivi na prvi pogled, no ostali nakit na rukama, pogotovo ako je decentnog dizajna, neće biti instantno uočljiv. To ipak ne znači da je nužno u kombinaciju uključiti veliki broj komada kako bi ruke došle do izražaja. Dapače, čak će i jedna narukvica biti i više nego dovoljna.

Zlatarna Dodić, 1050 kn (139,36 €)

Isto će vrijediti i za prstenje. Jedan efektan prsten u paru s urednom manikurom ponekad će donijeti puno jači dojam nego mnoštvo nanizanog prstenja. Ukoliko volite klasičan stil s dobrom dozom retra, zlatan prsten malo masivnijeg dizajna bit će pun pogodak za gotovo svaku kombinaciju koju odjenete. Ako pak više naginjete romantičnim i ženstvenim outfitima, rosegold prsten s efektnim, ali decentnim cirkonima bit će nepogrešiv odabir.

Argentum, 150 kn (19,91 €)

Pandora, 365 kn (48,44 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Intrigantni krimići za ljubitelje Agathe Christie

Beauty školica: Maske za lice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići