Ukras za struk

Jedna od omiljenih formi torbica jesu one vrlo efektne koje se nose na pojasu i to oko struka

Njihova funkcija već nekoliko sezona nije isključivo praktična nego je i velikim dijelom estetska. Naime, od sportskih modela one su postale modno zanimljiv komad kako dizajnerima tako i brojnim fashionisticama, koje su ih objeručke prihvatile u svoje originalne i otmjene outfite. Nadopunite i vi svoju kolekciju i ovaj must-have komad isfurajte na sve načine, uz večernje haljine, dnevne lookove, ali i sportsku eleganciju.

Model od brušene kože upotpunjen statement resicama odlično će se uklopiti uz safari i ležeran boho stil s kombinezonima boje pijeska ili lanenim komadima.

Zara, 299,90 kn

U trendu su pleteni elementi kako na odjeći, tako i na modnim detaljima, stoga ne možete pogriješiti ukoliko odaberete bijelu torbicu s trendi pletivom.

Mango, 249,90 kn

U fokusu je žuta boja, poznata kao simbol sunca i optimizma. Isfurajte je u formi atraktivne torbice upotpunjene zanimljivim prošivima i metalnim lancem za cool look.

New Yorker, 79,90 kn

Tirkizna boja idealna je za ljetne varijante, naročito uz koraljno crvenu, primjerice, u obliku lepršave haljine.

Desigual, 449 kn

Još jedna torbica za oko struka sada dolazi u romantičnom izdanju, odnosno pastelnom koloritu.

Carpisa, 149 kn

Želite li upečatljiv detalj, odaberite model čija tekstura ima metalik odsjaj i izgužvan efekt. Ova torbica najbolje će se uklopiti uz crne kombinacije i jednostavne, monokromatske haljine.

Kate Gray, Humanic, 299 kn

Instagram, @carodarur

View this post on Instagram

Girlz N The Hood @revolve #revolvefestival

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Veličanstveni crveni modeli

Na preklop

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići