Okrugli okviri

Sunčane naočale postale su neizostavan dio svakog ljetnog outfita i već odavno nisu samo funkcionalni detalj

Naime, uloga im je sve više estetska, pa je itekako važno koju ćete formu i boju odabrati. Novi ultimativni hit su okrugli okviri koje je proslavio legendarni pjevač John Lennon, i to u tolikoj mjeri da se naočale te vrste nerijetko nazivaju Lennonice. Danas je, pak, jako puno varijanti te forme i zato uživajte u odabiru i ostanite u trendu!

Model u zlatnoj varijanti ima efektan ‘čipkasti’ unutarnji obrub okvira i djeluje jako chic. Odlično će se nadovezati na sofisticirane kombinacije od lana u bijeloj ili bež varijanti.

Dolce&Gabbana, Optotim, 2380,44 kn

Trendsetterice koje vole neobične detalje oduševit će sunčane naočale, s valovitim staklima koja prelaze zadane, okrugle okvire. Ovaj model najbolje će pristajati uz cool outfite s upečatljivim dodacima.

Mango, 169,90 kn

Ovog ljeta odaberite neku zanimljivu nijansu sunčanih naočala, primjerice, plavu, koja će se izvrsno uklopiti uz vaše mornarske outfite, ali i lepršave haljine.

Police, Endi centar, 1435 kn

Zlatni okviri nadahnuti legendarnim avijatičarskim naočalama vrlo su efektni i prikladni gotovo za sve trendi kombinacije, od šorceva i topova, preko haljina na preklop, sve do utility kombinezona.

Fendi, Optika Anda, 2534 kn

Jako zanimljivo djeluje model s dvostrukim, okruglim okvirima i to u popularnoj zlatnoj verziji. Nosite ih uz aktualne boho komade.

H&M, 99,90 kn

Naizgled jednostavne naočale nose upečatljiv preplet koji djelomice ukrašava ovaj specifičan model idealan za elegantne stilske igre.

Marc Jacobs, Ghetaldus optika, 1520 kn

Instagram, @cheraleelyle

Instagram, @oliviapalermo

Instagram, @styleheroine

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Kratko i slatko

Posute cvijećem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići