Oprema za posao za stress free jutra

Odlazak na posao sa stilom

Promišljanje o dnevnom rasporedu i obavezama, planiranju obroka, odlasku u teretanu i odjevnim kombinacijama zaokuplja nas svakog dana i često se događa da ne stignemo sve na vrijeme obaviti. Za trikove koji bi vam mogli uštedjeti vrijeme sigurno ste čuli, a znate i da je, kada je o odijevanju riječ, pametno unaprijed pripremiti ono što ćemo odjenuti narednog dana. Stoga, odjeću za odlazak na posao pripremite večer prije da biste izbjegli dodatan stres.

Poslovno odijevanje vječan je modni izazov. Bazičnim komadima treba podariti moderan izgled, a to možete uz samo malo truda i pomoću jednostavnih stilskih trikova. Modni dodaci provjeren su alat u ovoj misiji – ponekad, naime, samo nijansa cipela može dati potpuno nov izgled jednostavnom crnom odijelu, kao i aktovka ili torba. Poslovni look posljednjih sezona izgleda profinjeno i prilagođen je ženama koje vole klasične komade u kojima će nakon posla moći otići i na druženja s ekipom ili koktel zabave. Modni dodaci mogu izgledati chic upravo za ovakve prilike.

Joseph Joseph, Lonci & Poklopci by Bajde, 60,00 € (452,07 kn)

Garmin, Elipso, 219 € (1650 kn)

U ponudi poznatih brendova možete pronaći mnoštvo detalja i modnih dodataka koji će vam olakšati svakodnevicu i odlazak u ured. U svoju torbu ubacite neke od nezaobilaznih modnih dodataka ove sezone. Jedan od njih je i kišobran. Iako je kišobran postao modni dodatak koji najčešće gubimo, sigurni smo da ćete ovaj vjerno čuvati.

Ubrzan dnevni tempo kakav sa sobom nose odgovorne poslovne pozicije ili poduzetništvo promijenio je tradicionalne prehrambene navike jer za vrijeme radnog tjedna mnogi ne stignu kuhati kod kuće. No, možda vas na to potaknu i motiviraju trendi posudice za skladištenje hrane u kojima ćete svoju užinu ili ručak ponijeti na posao.

Jednostavan dizajn i neutralna paleta boja su onaj savršeni spoj zbog kojeg modne dodatke zovemo klasicima modnog svijeta. Iako u svoj suštini jednostavni, modni su dodaci istovremeno i najrafiniraniji dio modnog svijeta jer umijeće dizajniranja i kreiranja podižu na novu razinu. Jedan od takvih modela su i klasični ručni satovi uz koje ćete uvijek stizati na vrijeme.

Etui za laptop nije samo pitanje estetike i personalizacije vaše tehnologije nego i način kako ga najlakše možete zaštititi od ogrebotina ili štete pri nošenju. A danas i laptope možemo opremiti najrazličitijim cool dodacima i futrolama.

Krenite u shopping i opremite se za lakši odlazak na posao!

 

 

Samsonite, Maras, 116,00 € ( 874,00 kn)

Zara, 15,99 € (120,18 kn)

Vitapur, Rosmarino, 18,57 €  (139,92 kn)

Revlon, Santa Domenica, 64,90 € (482,21 kn)

 

Foto: Press, Pexels

 

Prugice su i dalje najtraženiji uzorak

Back to office bez stresa by Saša Joka

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići