Prugice su i dalje najtraženiji uzorak

Obožavamo ih u svim izdanjima

Vodoravne ili okomite, neutralnih ili jarkih boja, na haljinama ili kupaćim kostimima, sasvim je svejedno jer baš svako izdanje prugica izvrsno pristaje ljetnim outfitima. Klasične, ali upečatljive, jednako se dobro nose i na elegantnim i na ležernim komadima, stoga im se uvijek rado vraćamo. Tako je i ovoga ljeta i zbog toga iznova punimo garderobu ovim univerzalnim printom koji je zavladao ponudom omiljenih nam trgovina u kojima smo pronašli mnoštvo odličnih komada. Izdvojili smo šest favorita za koje smo sigurni da će osvojiti i vas.

Prugaste košulje i majice kratkih rukava bezvremenski su komadi koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Dolaze u brojnim kombinacijama boja, pa ćete bez puno muke moći pronaći idealan koloritni spoj za svoj stil. Ipak, savjetujemo da komad koji odaberete ima bijelu osnovu te još samo jednu boju da biste ga bez muke uklapali u velik broj kombinacija i tako iz njega izvukli najviše nošenja. Modro-bijeli spoj ili neka intenzivna boja po vašem ukusu – sasvim je nebitno što ćete odabrati jer će oboje uvijek izgledati jednako stylish.

Desigual, 53,97 € (406,64 kn)

Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Košulje-haljine osobito vole prugice u svakom zamislivom koloritnom spoju. Budući da je riječ o jednom odjevnom komadu koji čini cijeli outfit, ne morate se nužno ograničavati odabirom boja. Volite li jednostavne kombinacije, bijelo-plavi spoj i ovdje će biti nepogrešiv. Međutim, preferirate li primjetne komade i jarke nijanse, jednako dobro ćete iznijeti i haljinu koja na sebi nosi prugice u čitavom spektru boja. Naš prijedlog za ovo ljeto ipak su crvene i zelene kombinacije s bijelim prugicama jer će ovi klasični spojevi najbolje prkositi testu vremena i trendova.

Jake’s, peek & Cloppenburg, 64,99 € (489,67 kn)

Marella, 156 € (1175,38 kn)

Prugice najčešće viđamo na odjevnim komadima poput majica i haljina, no jednako dobro pristaju i drugim komadima te modnim dodacima, osobito onima za plažu. Tako će kupaći kostim, i jednodijelni i bikini, izgledati senzacionalno u prugastom izdanju. Iako će odabir položaja prugica te njihovih boja najviše ovisiti o vašim stilskim preferencijama, predlažemo da razmislite o uspravnim prugicama. Naime, takve će pruge vizualno suziti figuru, dok će vodoravne imati suprotan učinak. Stoga ih je najbolje ostaviti za modne dodatke poput velikih torba za plažu.

Gornji dio kupaćeg kostima, Yamamay, 29,95 € (225,66 kn); donji dio kupaćeg kostima, Yamamay, 15,95 € (120,18 kn)

Jenny Fairy, CCC, 26,53 € (199,89 kn)

Foto: Yamamay i press

INSPIRIRAJTE SE

Hit komadi u nijansama sunca

Ljetne pidžame zbog kojih ćete odgađati alarm