Opuštajući mirisi doma

Skriveni detalj koji čini veliku razliku

Svi vodimo brigu o čistoći i urednosti doma. No često se dogodi da jednostavno zaboravimo na mirise koji njime vladaju. Ne mislimo pritom na eliminaciju onih neugodnih, nego na stalnu aromu koja će se polako stopiti s prostorom i postati zaštitnim znakom našeg doma. Jednako onako kako biramo parfeme i promišljamo o njihovu sljubljivanju s kožom. Tako bismo  trebali tretirati i prostor u kojem najviše boravimo.

Mirisne svijeće odličan su odabir za manje prostore u kojima želite povremeni i decentan miris. A njihova moć, osim u blagom mirisu, leži i u opuštajućoj atmosferi koju stvaraju. Posebice u večernjim satima nakon naporna dana. Osim toga, svijeće će zbog svog relativno kratkog trajanja biti jednostavno zamjenjive nekim novim mirisom koji pristaje trenutačnoj sezoni.

Mirisna svijeća Mirjana Mikulec, dm, 28,90 kn

Na sličan način u prostoru će funkcionirati i mirisni štapići. Gotovo neprimjetni, stapaju se s dekoracijama, ali zato pružaju zamamne mirise koji se polagano šire prostorom. Iako ih uklopiti možete u bilo koji dio doma, do punog izražaja doći će u kvadraturom manjim prostorima. Jer, iako intenzivni kad ste im u blizini, ovi se mirisi lako izgube. Zato će hodnici, posebice uz ulazna vrata, biti njihovo omiljeno mjesto. Uz to, većina ih dolazi i u obliku ponovnog punjenja koje osigurava novu dozu mirisne čarolije.

Mirisni štapići Home Spa, Douglas, 105 kn

Energizirajući parfem za dom – ponovno punjenje, L’Occitane, 120,50 kn

Ipak, najposebnije mirise širit će difuzor čija maglica ispuni i velike prostore. Elegantnog dizajna, služi i kao dekoracija u prostoru, ali i kao nježan ovlaživač u sezoni grijanja. A kad je izbor mirisa u pitanju, nema granica. Nekoliko kapi bilo kojeg eteričnog ulja po izboru uz dodatak vode bit će dovoljno da vaš dom zamiriše vašim omiljenim mirisom. Lavanda za opuštanje, ružmarin za koncentraciju, citrusi za podizanje raspoloženja ili pak eukaliptus i menta za dodatnu svježinu u vrućim ljetnim danima.

Aroma difuzor Platinet, Elipso, 299 kn

Set aromatičnih ulja Primavera, Müller, 119,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Super knjige za špicu sezone

Ledeno filmsko osvježenje uz COOL ljeto!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići