Osam ključnih komada

Trendovi su rekli svoje, a sada je red na vama

Da biste ostvarili neodoljiv stylish look, zadano je nekoliko glavnih elemenata koje trebate uključiti u svoju garderobu i možete ih kombinirati cijelog ljeta. Izdvojili smo osam must-have komada za cool outfite.

Bermude kao najudobnije ljetne hlače našle su se pri samom vrhu modne top ljestvice. Naravno, traže se one što upečatljivije, zanimljivih i upadljivih nijansi, poput primjerice – zelene.

Bermude Scotch&Soda, Europa 92, 799 kn

Bijela haljina sastavni je i obvezni dio garderobe svih trendseterica. Birajte romantične modele s mnoštvom ukrasa i aplikacija u formi volana i čipkastih tekstura.

Haljina, H&M, 299 kn

Haljina cvjetnog uzorka još je jedan od zadanih ljetnih modela. Tkanina neka joj bude lepršava, a uzorak za visoke žene krupan, za niže sitan.

Haljina, Zara, 299,90 kn

Klasični jednodijelni kupaći kostim broj je jedan. Iako mnoge žene ne mogu odoljeti bikiniju, bez barem jednog jednodijelnog kostima ovo je ljeto nezamislivo.

Kupaći kostim, Yamamay, 449 kn

Pletena torba načinjena od slame, rafije ili jute već je odavno pronašla mjesto u ormarima, ali i stylish kombinacijama brojnih influencerica pa ako je već nemate, svakako nabavite neodoljivu torbu poput ove.

Torba, Mango, 99,90 kn

Sandale s remenčićima pomele su sve druge modele obuće. A možete birati želite li vrtoglavovisoke ili pak nešto niže potpetice, zatvorenije ili skroz otvorene modele, važno je samo da su prisutni remenčići.

Sandale, Nine West, 669 kn

Sandale, Guliver, 440 kn

Ukrasi za kosu prisutniji su no ikad prije pa se osim marama i obruča, u kosi nose i ukosnice i to naročito one s morskim motivima poput školjaka.

Ukosnice, Zara, 99,90 kn

Sunčane naočale neizostavan su komad svakog trendi looka. Naravno, važno je da su što upečatljivije, odnosno inovativnog dizajna i po mogućnosti okruglih okvira.

Sunčane naočale Fendi, Ghetaldus optika, 3420 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Moć bjeline

Chic izlazak na sladoled