Shopping iz snova

Zamislite na trenutak što biste sve radili da ste sami u City Centeru one!

Sigurno se sjećate slikovnice „Pale sam na svijetu“ i brojnih ideja koje je razvijala u našim dječjim maštarenjima. Ta su sanjarenja s godinama potisnuta i neka druga zadovoljstva zauzela su njihovo mjesto. Jedno od njih zasigurno je bezbrižan i neograničen shopping bez velike gužve i vreve ljudi.

Zamislite samo što biste sve napravili kad bi se ova dva maštanja stopila u jedno i napokon ostvarila. Na trenutak zastanite i uživajte u ideji da ste sami u City Centeru one i da, samo za sebe, na raspolaganju imate sve što vaš omiljeni centar nudi. U čemu biste najprije uživali?

Možda biste u miru odabrali novu garderobu, laganim korakom biste obilazili trgovine u kojima je inače gužva pa uspjeli pregledati svaki komad i odabrati onaj, za vas, najbolji.

Ili biste isprobali baš sve sunčane naočale i napokon odabrali savršen okvir koji ne samo da je trendi nego i uokviruje vaše lice baš onako kako treba. Uz sve to, vrlo vjerojatno biste uživali u finom kolaču i opuštajućoj kavi s pogledom na najnovije kolekcije. Pa biste u toj pauzi sastavili strategiju i razradili daljnje korake u mirnom pohodu na najdraže trgovine.

A nakon što ste obišli sve trgovine i u miru nabavili sve što vam je potrebno, otišli u kino i potpuno sami pogledali film. Zamislite, svako je mjesto slobodno i ostavljeno vama na izbor, na raspolaganju su vam neograničene kokice i sve to bez žamora i šuškanja ostalih posjetitelja. A možda biste bili toliko umorni da biste pronašli najudobniju pidžamu, odradili pedantan skincare najboljim proizvodima i prilegli u jedan od izložbenih kreveta.

Ako vam je teško zamisliti ovako savršen scenarij napisan na ekranu, pogledajte video u nastavku i na minutu-dvije prepustite se sanjarenju.

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Back to Shopping!

Shopping avantura

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići