Osvojite vrhunsko odijelo

City Center one je u suradnji s Varteksom organizirao nagradni natječaj u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade

Naime, u suradnji s vašim omiljenim shopping centrom, kultni hrvatski brand Varteks daruje po jedno žensko i muško odijelo za Zagreb te istu nagradu za Split. Na natječaj se možete prijaviti na Facebook stranici City Centera one Zagreb ili City Centera one Split, a od vas se traži samo da aktivirate svoju kreativnost! Vremena imate do 26. svibnja,

 Neupitna Varteksova kvaliteta svakako je dodatan motiv da se potrudite. Kao što već znate, odijela su ultimativni trend sezone i predstavljaju it stil, kako za žene tako i za muškarce. Osim u konvencionalnoj varijanti uz salonke i cipele visokog sjaja, odijela se sada nose uz tenisice i ruksak! A ono najbolje od svega je to što osim neizostavnih crnih, bijelih i sivih modela, sada u fokus dolaze i upečatljive boje.

Ružičasta odijela idealna su za proljetne outfite koje možete nositi u poslovnoj verziji, ali i na brojna događanja na kojima ćete zasigurno zablistati uz pravi odabir dodataka. Tako ispod sakoa odjenite supermoderan svileni top ili pak upečatljivu bluzu s ovratnikom koji se veže u mašnu.

Sako, 1390 kn; hlače, 696 kn, sve Varteks

Sako, 990 kn; bluza, 590 kn; hlače, 595 kn, sve Varteks

Model sa širokim hlačama u denver blue nijansi također će biti pravo osvježenje, a kombinirajte ga uz klasičnu bijelu košulju i bijele tenisice.

Sako, 1390 kn; hlače 695 kn, sve Varteks

Čak i klasični crni modeli u Varteksovoj izvedbi izgledaju vrlo inovativno uz upečatljive srebrne gumbe ili pak komade naglašenog struka.

Sako, 1590 kn; hlače, 745 kn, sve Varteks

Sako, 1690 kn; hlače, 745 kn; košulja, 395 kn, sve Varteks

Sako, 1590 kn; hlače, 745 kn, sve Varteks

Bijela i bež odijela s hlačama nižeg struka i kraćom formom sakoa najbolje će doći do izražaja uz neku upadljivu bluzu, primjerice narančastu, upotpunjenu volanima.

Sako, 990 kn; hlače, 595 kn; bluza, 495 kn, sve Varteks

Sako, 990 kn; hlače, 495 kn; bluza, 495 kn, sve Varteks

Osim standardnih kompleta, zanimljive su i verzije koje čine kontrast poput dugog crnog sakoa koji se nosi uz klasične sive hlače na crtu i efektnu bijelu majicu s printom.

Sako, 1690 kn; hlače, 945 kn, sve Varteks

Osim ženskih odijela tu su i prepoznatljiva muška, koja se također odlikuju besprijekornim krojem i tkaninama. Tako su najpopularnija među njima ona u svim nijansama plave, od one najsvjetlije pa sve do dubokih tonova. Osim uz klasičnu kravatu, možete ih nositi i uz najjednostavnije majice u nešto ležernijoj varijanti.

Odijelo, 2490 kn, Varteks

Odijelo, 1890 kn, Varteks

Odijelo, 2490 kn, Varteks

Otvorna fotografija: sako, 1890 kn; hlače, 945 kn, sve Varteks

Foto: Varteks press

INSPIRIRAJTE SE

Umjesto torbice

Isfuraj rock'n'roll!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići