Ovo je model hlača koji ove sezone morate nabaviti

Trapez nogavice ponovno su u fokusu

Već smo gotovo svi utvrdili gradivo kako uski modeli hlača i traperica više nisu in i da su njihovo mjesto zauzeli široki modeli. Iako se kao vodeći trenutačno nameće wide leg model, ne znači da u njega morate uskočiti ako se ne osjećate ugodno u toliko širokim nogavicama. Zato, ako preferirate uži gornji dio, donosimo drugi prijedlog koji će vam osigurati trendi look. Riječ je o hlačama i trapericama s popularnim trapez nogavicama.

Idealan tranzicijski komad s kojim ćete polako u zaborav poslati skinny modele od njih se razlikuje uglavnom samo u donjem dijelu koji se širi. U principu vam na području bedara nudi gotovo isti osjećaj kao i skinny modeli, a dolazi u brojnim varijantama nogavica, tako da slobodno zanemarite sliku Johna Travolte iz Groznice subotnje večeri koja vam se upravo pojavila pred očima. Ponuda vrvi raznim opcijama i na raspolaganju vam je čitava lepeza širine nogavica, od blagog flarea pa sve do širokog bootcuta koji vješto služi svrsi i sakriva i sare svih vaših čizama.

Mango, 349,90 kn

Orsay, 229 kn

Sigurni smo kako će među mnoštvom izbora baš svatko pronaći odgovarajući model za sebe. Ne samo u formi traperica, nego i drugih hlača kojih u ponudi omiljenih trgovina ne manjka. Osim toga, paralelno s povratkom trapeza prišuljao nam se još jedan trend kojeg ste, uvjereni smo, već primijetili. Naime, još od jeseni jedan od omiljenih modela hlača brojnih fashionistica postao je flare s prorezom, bilo na bočnoj, prednjoj pa čak i stražnjoj strani. Dramatične i zanimljive, u vrlo su kratkom roku s Instagrama preselile na gradske ulice i tako postale jedan od najtraženijih modela sezone.

Stradivarius, 199,90 kn

H&M, 189 kn

Iako se brojni sjećaju, nije na odmet ponoviti kako kombinirati ovaj model hlača. Ako želite da ispune sav svoj potencijal i učine da vaše noge djeluju duže i uže, obavezno ih spojite s visokom potpeticom. Za chic prizvuk neka to budu salonke ili sling back cipele s tankom potpeticom, a za trendi varijantu platforme će biti apsolutni must-have. Međutim, ovaj kroj nositi možete i u casual kombinacijama u paru s tenisicama. Ciljate li na elegantniji dojam, neka to bude bijela kožna klasika koja može, ali i ne mora imati blagu platformu. U slučaju da želite postići cool dojam, svoje chunky tenisice spojite s modelom s prorezom.

Mango, 249,90 kn

Zara, 199,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Matching torbe i cipele – povratnički trend koji odobravaju sve generacije

Nose se 2000-te – donosimo 3 inspiracije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići