Ovo su cipele koje trebate za elegantan look

Potpetica i špic

Već nekoliko sezona prisutne, cipele na špic i ove će jeseni biti jednako rado viđen dio stylish kombinacija. Elegantne, profinjene, s pomalo retro prizvukom garantiraju uspješnu kombinaciju, neovisno o tome s čime ih spajate. Zato i ne čudi kako su, od kad su se vratile u fokus fashionistica, jedan od vodećih trendova među obućom.

U formi vječnih salonki, klasik su s kojim zaista ne možete pogriješiti. Bez obzira na to koju visinu potpetice odabrale i u kojoj boji, garantiraju sofisticiran prizvuk outfita. Jednako se dobro nose s glamuroznim haljinama u posebnim prigodama, ali i u spoju s izrazito popularnim hlačama i trapericama širih nogavica. Upravo su, zbog svog potencijala spajanja s različitim outfitima i stilovima, salonke jedan od ključnih komada dobre capsule garderobe.

Jenny Fairy, CCC, 279,90 kn (37,15 €)

UPcollection, Mass, 479 kn (63,57 €)

Modelom vrlo bliske salonkama, slingback cipele jednako dobro nose šiljasti prednji dio koji pridonosi njihovu pomalo dramatičnom dojmu. No iako slične salonkama, zbog otvorenog stražnjeg dijela daju sasvim novo lice ovom klasiku. Osobito kad dolaze s efektnim aplikacijama ili pak vezicama koje sežu gotovo do koljena koje smo ponovno zavoljeli proteklog ljeta. Ipak, jednako kao salonke, možete ih spajati u različite kombinacije, a posebno su zanimljive dodate li im primjetne najlonke ili tanke čarape.

Aldo, 280 kn (130,07 €)

Deichmann, 160 kn (21,24 €)

Ako ste pak u potrazi za obućom koju ćete moći nositi i u hladnim zimskim danima – čizme i gležnjače na špic bit će pun pogodak. Kako u dnevnim tako i u večernjim outfitima, u spoju s tankom potpeticom ova će obuća osigurati vizualno izduživanje i sužavanje nogu. Savršeno se nose s haljinama i suknjama svih dužina, no ove će jeseni posebno trendi dojam ostavljati spojene s mini krojevima koje su i dalje jedan od hitova.

Zara, 399,90 kn (53,08 €)

Mango, 449,90 kn (59,71 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Top 6 komada za nepogrešiv business look

Chic klinci nose Jacadi Paris

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići