Chic klinci nose Jacadi Paris

Nova kolekcija omiljenog stylish brenda

Najmlađim članovima obitelji jesen je jedna od najuzbudljivijih sezona. Ponajviše zbog povratka u vrtiće i školske klupe, a potom, naravno, i zbog novih outfita koje jedva čekaju pokazati prijateljima. A najslađi komadi za chic outfite čekaju ih u Jacadi Paris trgovini u City Centeru one Split. Iako u našim očima i dalje maleni, djevojčice i dječaci već od najranije dobi znaju koji stil preferiraju, a od prvih dana znaju koji su im odjevni komadi najudobniji. Zato je važno da ih, čim njihova dob dozvoli, uključite u shopping i odabir odjeće, jasno, uz pokoji savjet i uputu kad je potrebno. A bez obzira na to odijevaju li se za svaki dan ili kakvu posebnu prigodu, nova kolekcija brenda Jacadi Paris osvojit će i njih i vas stylish opcijama koje će ispuniti baš svaki kriterij.

Kad je modna maštovitost u pitanju, malo tko je toliko inspiriran i odvažan kao djeca vrtićke dobi. Da je po njihovom, outfiti za odlazak u vrtić uglavnom bi se sastojali od kostima omiljenih superjunaka i likova iz crtanih filmova. Ili od najbliže alternative koju čine klasični odjevni komadi koji im najviše nalikuju. Iako ta njihova kreativnost ponekad izaziva glavobolje kod roditelja, dobro ju je njegovati i poticati ih na izražavanje osobnosti kroz odjevne kombinacije. Naravno, u isto vrijeme ih je potrebno pratiti i usmjeravati ka odmjerenim izborima primjerenim prigodi za koju se odijevaju te ih poticati na odabir dobrih i kvalitetnih materijala. A upravo takvi komadi čekaju ih u Jacadi Paris trgovini koja spaja dječju kreativnost s izvrsnom izradom i materijalima koji će oduševiti svakog roditelja.

Kopčice za kosu, 99 kn (13,14 €); hulahupke, 149 kn (19,78 €); suknja, 447 kn (59,33 €); majica, 228 kn (30,26 €); tenisice, 684 kn (90,78 €)

Donji dio trenirke, 319 kn (42,34 €); majica, 228 kn (30,26 €); gornji dio trenirke, 410 kn (54,42 €); tenisice, 684 kn (90,75 €)

Malo veći klinci već imaju istančan modni ukus i jasno će dati do znanja što im se sviđa. Osim toga, već su jako dobro upoznati i s trendovima koje vješto uklapaju u svoj stil. Njihovo znanje o modi često je šire od roditeljskog, a potreba za izražavanjem vlastitih stavova kroz odjeću u predtinejdžerskim i tinejdžerskim godinama veća je nego što će ikad biti. Zato je važno da u shopping odlazite zajedno i pratite njihove želje konkretnim odabirima koji će zadovoljavati i funkcionalnu stranu svakodnevne odjeće. Ali i one za posebne prigode koju uvijek valja imati na raspolaganju, u isto vrijeme učeći ih važnosti klasičnih odjevnih komada koje će s lakoćom spajati sa svim aktualnim trendovima koje nose djevojčice i dječaci njihove dobi.

Beretka, 538 kn (71,40 €); ruksak, 356 kn (47,25 €); traperice, 319 kn (42,34 €); bluza, 356 kn (47,25 €); gležnjače, 866 kn (114,94 €)

Pulover, 410 kn (54,42 €); torba, 356 kn (47,25 €); hlače, 319 kn (42,34 €); košulja, 319 kn (42,34 €); tenisice, 629 kn (83,48 €)

Foto: Jacadi Paris press

INSPIRIRAJTE SE

Back to highschool

Decentan nakit za glamurozan efekt

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići