Ovo su torbe koje ćemo nositi svaki dan

Praktičnost sa stilom

Ova godina – što se accessoriesa tiče, usmjerena je na udobnost i praktičnost, ali s malim twistom.

U rasponu od business torbi većih dimenzija do eklektičnih sa raznolikim oblicima, više džepova, s velikom ručkom ili pak kristalima i velikim mašnama… Pronašli smo torbe koje ćemo nositi ove sezone – kako tijekom dana, tako i za posebna događanja.

Klasična torba bucket oblika uvijek je dobra ideja za business casual look. Osim što je efektna, u nju stane sve, i sjajno je rješenje za tranziciju iz business u after work okruženje.

Zara, 29,95 €

Torba u obliku polumjeseca graciozno je evoluirala tijekom godina, a ovu u efektnoj nijansi plave uklopite u sivo-crnu date-night kombinaciju.

Stradivarius, 17,99 €

Predivna bijela sa zlatnim detaljima idealna je torba za žene koje preferiraju everyday eleganciju. Haljina, pencil suknja ili strukirane hlače, kao i oversized odijelo ili košulja… Uz ovaj model vam neće biti teško kombinirati.

Aldo, 64 €

Torba koja nije velika dimenzijom, ali je izuzetno praktična za ženu koja je vječno u pokretu. Ekstra džepovi za fashionistice koje uvijek traže pretinac više za sitnice koje im uvijek moraju biti nadomak ruke.

Desigual, 89,95 €

Ako volite zabavne modele i glam estetiku, definitivno će vam za oko zapeti ova torba idealna za subotnje tople večeri.

Replay, 167 €

Poslovni sastanak u drugom gradu ili državi ne mora odmah značiti da morate raditi kompromis između stila i kompaktnosti. Odaberite velik i čvrst model poput ovog, u koji će stati laptop, ali i vesta i lagani šal ako vas na destinaciji iznenadi promjena vremena.

Nine West, 75 €

Foto: Canva, press Stradivarius, Zara

Torbe za upečatljive stylinge

Cipele i za ured i za izlazak

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići