Torbe za upečatljive stylinge

Pronađite aplikacije za svoj stil!

Torbe i torbice već odavno nisu isključivo praktičan dodatak u kojem čuvamo sve što trebamo imati uza se. Dokaz su, svakako, mikro modeli u koje ne stane gotovo ništa više od ruža za usne. No, iako će takva izdanja biti statement komad u gotovo svakoj kombinaciji u koju ih uključimo, njihova je funkcionalnost svedena na minimum. Ako ste i vi u potrazi za ultimativnim primjercima koji će vas istaknuti ove sezone, a da pritom nećete morati žrtvovati njihovu primarnu svrhu, donosimo 6 genijalnih prijedloga koji će zadovoljiti baš svaki kriterij.

Cirkonske aplikacije nezamjenjiv su dodatak torbicama koje obožavamo nositi u večernjim izlascima. Nešto je posebno u tim manjim modelima koji zbog ovih presijavajućih točkica hvataju pažnju na svakom koraku. Srebrnasti primjerci kao stvoreni su za gotovo svaku kombinaciju boja u bazi outfita, stoga će biti ziheraški odabir iz kojeg ćete izvući najveći broj kombinacija. No, za totalno efektan razigran look najbolja opcija bit će model što uz cirkone kombinira interesantnu boju poput ružičaste, koja je ove sezone vrlo tražena.

Deichmann, 24,99 € (188,29 kn)

Stradivarius, 15,99 € (120,48 kn)

Biserne aplikacije i perlice posebno su efektne i vrlo poželjne ove sezone. Sve dame koje njeguju sofisticiranost i ženstvenost u svakodnevnim kombinacijama svoju miljenicu za isticanje sigurno će pronaći u kombinaciji neutralne boje i bisera. Ovaj spoj garantira bezvremenski chic dojam, a savršeno pristaju svakom godišnjem dobu i prigodi. S druge strane, perlice u bojama izvrstan su dodatak torbicama koje ćete nositi u raznim prigodama za toplih dana. Tražite li interesantan model koji ćete s lakoćom nositi i po danu i uvečer – ovo je torba za vas!

Aldo, 69 € (519,88 kn)

Mango, 49,99 € (376,65 kn)

Traper se postavio kao modni kralj ovog proljeća, pa će vam torbe od ovog materijala osigurati titulu fashionistice. Iako se lijepo spajaju s crnim i bijelim pamučnim komadima, za potpuni dojam priključite ih denim on denim bazi. Torbe i torbice od trapera dolaze u gotovo svakom zamislivom izdanju, a naš prijedlog su retro modeli. Manjim formatima odlično pristaje dodatak rašivenog materijala na šavovima koji im daje dinamičnost. Tražite li jednako efektnu zamjenu za traper torbu, tamna plava boja na vrećastoj torbi bit će pun pogodak za boho stil, osobito ova koja nosi i mnoštvo perlica i presijavajućih stakalaca jer će svu pažnju usmjeriti na vas.

Bershka, 22,99 € (173,22 kn)

Zara, 49,95 € (376,35 kn)

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Kako isfurati crop jaknu sa stilom?

Tie dye u osvježenim izdanjima

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići