Party look

Idealan večernji izlazak u blagdanskim danima podrazumijeva upravo takav styling

Blještave teksture, ali i nakit sada se nose u istoj modnoj priči u kojoj nikako ne vrijedi uzrečica ‘manje je više’. Nadahnuti upečatljivim teksturama i atraktivnim modnim dodacima, donosimo vam prijedlog za savršen novogodišnji look.

Torbice u mini izdanju apsolutni su modni hit, naročito one u simbiozi modernog i glamuroznog, koje izgledaju jako cool.

Torba, Aldo, 449 kn

Naravno, nijedan dobar styling ne može proći bez savršenih cipela, koje su točka na i. Tako i ovoj priči pažnju plijene elegantne crne štikle visokih potpetica ukrašene tek blještavim kamenčićima na remenčiću.

Cipele, Nine West, 749 kn

Neodoljiv kombinezon preklopne forme, osim svjetlucavim šljokicama privlači i igrom prozirnih i neprozirnih dijelova, a pozornost u njemu vam je zagarantirana.

Kombinezon, Mango, 699,90 kn

Ozbiljan večernji outfit podrazumijeva ženstveni crveni ruž i to u nekoj zavodljivoj, tamnijoj nijansi koja će naglasiti vašu senzualnost.

Ruž Yves Saint Laurent, Müller, 289,90 kn

Šećer na kraju neka bude nakit. Birajte efektne naušnice u kombinaciji cirkona i bisera, koji ostavljaju dojam luksuza i besprijekornog stila.

Naušnice, Zaks, 1580 kn

INSPIRIRAJTE SE

Podvučeno crvenom

Obavijena ružem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići