Podvučeno crvenom

Upadljive i snažne nijanse crvene boje su novog života, slavlja, a samim time i Božića

Napravite uvod u blagdane te outfite upotpunite akcentima tražene nijanse. Za pravi ugođaj birajte supermoderno toplo pletivo u formi veste, ali i vunene trendi kape. No, prije svega kožu nahranite podatnim maslacem za tijelo, a zatim odjenite neodoljivo donje rublje… A želite li, pak, svoje najmilije razveseliti originalnim darom, tu je poklon-bon City Centera one pa krenite u shopping na vrijeme.

Svaka fashionistica zna da su u fokusu upečatljive veste. Naime, one su basic komad koji jednostavno morate imati u ormaru. Uz klasične jednobojne, svojoj kolekciji pridružite barem jednu efektnu sa šarenim elementima.

Vesta, United Colors of Benetton, 699 kn

Još jedan neizostavan komad sezone je vunena kapa, a najtraženije su one upotpunjene šarmantnim coflekima, koje se u jednakoj mjeri nose uz sportske jakne, ali i raskošne bunde.

Kapa, C&A, 29,90 kn

Maslac za tijelo u limitiranom blagdanskom izdanju priuštite sebi, ali i kao genijalan poklon svojoj najboljoj prijateljici.

Maslac za tijelo Kiehl’s Crème de Corps, 288 kn

Jedan od najpoželjnijih komada je crveno donje rublje u kojem ćete uživati u svojoj neupitnoj ženstvenosti. Svakako ga odjenite i za novogodišnju večer, jer znate da crveno rublje donosi sreću!

Body, H&M, 179 kn

Ako se ne možete odlučiti kome što kupiti za Božić, s poklon bonom City Centera one zaista ne možete pogriješiti, jer će u tom slučaju svatko odabrati upravo ono što mu najviše treba.

Poklon bon, City Center one, 200 kn

INSPIRIRAJTE SE

Strogo poslovno

Zgodni u paru

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići