Pastele – ružičasta

Sve je postalo podređeno zadanoj boji, a u moru artikala pronašli smo najtrendi modele

Boja prema kojoj postoji najviše predrasuda zasigurno je ružičasta. Naime, iako je nekada bila rezervirana za dječake i muškarce, već neko dulje vrijeme simbolizira nijansu za djevojčice ili žene koje žele izgledati mlađe. No danas je ipak prihvaćena i kod muškaraca i to u varijanti košulja ili majica. A upravo je ružičasta u pastelnoj nijansi must have najnovijih ženskih kolekcija za proljeće i ljeto 2018.

Ona je još jedna u nizu pastelnih tonova koji su zauzeli modni tron. Naravno, u takvim slučajevima sve postaje podređeno zadanoj boji – dnevna, večernja, pa i sportska odjeća. Na taj način svatko će moći pronaći nešto za sebe i to u hit nijansi. U moru artikala u ružičastoj boji pronašli smo najtrendi modele. Uživajte u našem izboru!

Jedan od najatraktivnijih komada u našem izlogu je zvonolika suknja od velura, koja djeluje kao da je načinjena od brušene kože, a baš je tako i rezana. Super popularne motorističke jakne sada su dobile svoju inačicu u ružičastoj nijansi, a svoje neodoljivo lice pokazale su i salonke od baršuna.

Također nas je oduševila i maxi haljina kimono kroja sa zanimljivim elementima poput ovratnika i detaljem na struku. Torbice su naročito šarmantne, osobito one mini, ukrašene blještavim kopčama i metalik dodacima. Ružičasti trend nije zaobišao niti nakit pa smo tako pronašli prstenje i ogrlice čiji privjesci nose ružičasti trag.

A kako ni polica za parfeme ne bi bila zakinuta, tu je neodoljiv parfem Bvlgari Rose Essentielle. Što se pak sportskih modela tiče, prvo mjesto zauzele su neizostavne hoodice i duksice, ali i tenisice koje osim zadane boje nose efektne sive i narančaste nijanse. Omiljeni proljetni modni dodatak, šilterica, isto tako ima svoje novo trendi lice u neodoljivoj pastelnoružičastoj varijanti.

Zara
499,90 kn
Mango
449,90 kn
Pandora
780 kn
Orsay
219,90 kn
Aldo
174,50 kn
H&M
69,90 kn
Gucci, Optika Anda
3550 kn
Nine West
599 kn
Marx, Sportina
319 kn
Bvlgari Rose Essentielle 25 ml, dm
499,90 kn
Crystal Vision
519 kn
New Balance, Office Shoes
689 kn

Foto: H&M i press

Poruči to majicom

U društvu Lovelyca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići