Pidžame za božićno jutro

Prigodne pidžame za nadolazeće blagdane

Badnja večer i otvaranje darova na božićno jutro posebni su doživljaji, pogotovo za najmlađe članove obitelji. No još će posebniji biti u prigodnim pidžamama za cijelu obitelj. A zimsko hladno vrijeme kao da zove na udobne modele, dekicu i obiteljski božićni film.

Djevojčice će obožavati pidžamu kojom vlada jarka crvena boja i koja je ukrašena neodoljivim likovima. A posebno će ih oduševiti pidžamica s mističnim jednorogom u božićnom izdanju u kojoj će obožavati spavati čitave zime.

H&M, 79,90 kn

Dječaci će ipak za sebe odabrati malo neutralniju varijantu. Karirani donji dio bit će im dovoljna doza blagdanske crvene pa će zato sivi gornji dio biti pun pogodak. Naravno, i u blagdanskom izdanju nezaobilazni su njihovi omiljeni motivi auta i kamiona.

Zara, 119,90 kn

Mamama su prozračnost i udobnost apsolutni prioriteti kad je pidžama u pitanju. Pa čak i ona prigodna. Zato će za sebe odabrati širi model koji krasi karirani uzorak kojim dominiraju crvene nijanse. Uz klasični donji dio i gornji dio na kopčanje osjećat će se kao zvijezda božićnog filma.

Oysho, gornji dio 169,90 kn, donji dio 99,90 kn

Tate ipak vole prigušenije tonove, zato će njihovim pidžamama prevladavati zagasite nijanse zelene boje. A kako su i oni još uvijek dječaci u duši, zanimljivi likovi i natpisi motivi su koje će odabrati za svoju blagdansku pidžamu.

Tezenis, 159 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Njezina lista želja

Darovi za klince i klinceze

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići