Plastic fantastic – povratak omiljenog nakita iz djetinjstva

Plastičan nakit ponovno je u našem fokusu

Vjerujemo kako se brojni među vama sjećaju popularnosti plastičnog nakita u ranim dvijetisućitima. Neovisno o tome koliko godina u to doba imale, većina žena posjedovala je barem jedan komad u jarkim bojama ili pak sa zanimljivim uzorcima. E pa povratkom mode iz tog vremena, na scenu su ponovno stupili i brojni dodaci među kojima nam je za oko posebno zapeo baš plastičan nakit.

Kao stvoreni za modnu igru, ovi primjetni komadi bude nostalgiju i pozivaju na maštovito slaganje. Prepuni boja i uvijek zanimljiva dizajna, stvoreni su za privlačenje pažnje i dodavanje živosti u svakodnevne kombinacije kojima daju eklektičnu dimenziju. Upravo ih to čini idealnim nakitom proljetne sezone koja kod većine budi novu želju za jutarnjim odijevanjem i slaganjem kombinacija.

Parfois, 60 kn

Pull&Bear, 39,90 kn

Kopčice, narukvice, ogrlice, naušnice, baš sve ovog proljeća proteći će u znaku maštovita plastična nakita. I dok će fashionistice i entuzijastice sklone modnim eksperimentima uglavnom birati upečatljive modele koji ne mogu proći nezamijećeno, klasičarke će ipak posegnuti za odmjerenijom varijantom. Istovremeno niti jedna grupa neće biti više ili manje trendi jer će oba smjera biti jednako poželjna.

Zara, 79,90 kn

Stradivarius, 69,90 kn

Ipak, naš prvi odabir uvijek će biti genijalno prstenje čijeg izbora ove nove sezone ne manjka. Od vibrantnih boja preko cirkonskih aplikacija sve do prigušenih pastelnih tonova i neutralne bjeline, baš sve nam stoji na raspolaganju. Na vama je samo odabrati koji se smjer najviše uklapa u vaš stil i prepustiti se djetinjoj maštovitosti koju ovaj nakit itekako pobuđuje i potiče.

Mango, 99,90 kn

H&M, 59 kn

Foto: Mango, Pull&Bear, Parfois i press

INSPIRIRAJTE SE

Sedamdesete su se vratile – kako ih nositi?

Beauty školica: Salicilna kiselina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići