Pleteni prugasti pulover

U zimskim danima uvijek tražimo onaj ugodni komad odjeće koji ima element opuštenosti, a opet izgleda dojmljivo i stylish. Upravo takav pulover osnova je stylinga koji je pripremio Robert Sever.

Bogat bojama, ovaj je pulover definitivno odličan kao osvježenje za tamne kombinacije, ako takve inače preferirate.

Slojevito odijevanje s pripijenom dolčevitom ispod ovog pulovera svakako iskoristite za modnu igru, kompletirajući ga s retro suknjom zvonolikog kroja i debelim grilonkama. Da bi kombinacija izgledala više urbano nego retro, izaberite primjerice čizme u rokerskom stilu. Suknja neka bude ukrašena upadljivim gumbima, a umjesto torbice kombinaciju upotpunite mladenačkim ruksakom.

Dolčevita, Zara, 139,90 kn; ruksak Trussardi, XYZ; čizme, Guess, 1319 kn; vesta Only, XYZ, 639 kn; suknja, Pull&Bear, 149,90 kn

Ako se pak odlučite pulover iskoristiti za poslovni outfit, odjenite ga uz trendi hlače mrkva kroja u zanimljivoj boji. Ispod pulovera isfurajte klasičnu košulju u primjetnoj nijansi, a na noge obujte ravne cipele, nadahnute onim muškim. Torba neka bude minimalistička u formi aktovke. Styling možete upotpuniti maramom ili šalom, no kako kombinacija ne bi bila prešarena, posegnite za neutralnim tonovima.

Košulja, Bershka, 79,90 kn; cipele, Massimo Dutti, 849 kn; vesta Only, XYZ, 639 kn; torba, s.Oliver, 399 kn; hlače, Pull&Bear, 119 kn

INSPIRIRAJTE SE

Plise suknja

Dolčevita haljina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići