Počele su pripreme za školu

Roditelji prvašića, jeste li spremni?

Još je jako malo vremena ostalo do početka nastave. A za neke, ova školska godina znači i prvi susret sa školskim klupama. Uzbuđenje pomiješano s blagom nervozom i nestrpljenjem kod prvašića postalo je još veće kako se taj veliki datum počeo približavati. U isto vrijeme, kod roditelja se budi onaj dobro poznati stres i veliko pitanje „hoćemo li sve stići na vrijeme?“ Prvenstveno se to odnosi na veliki shopping i nabavku svega što je potrebno za školu, ali i na sve one sitne životne pripreme koje će prilagodbu učiniti bitno lakšom za sve.

Ključna stavka svake pripreme je dobra organizacija koja će olakšati baš svaki korak. Popisi koje ćete lako nadopunjavati kako se čega sjetite i križati obavljeno neka vam uvijek budu pri ruci. Za početak, najvažnije će biti kupiti sav potreban školski pribor i nadopuniti garderobu. Pogotovo onu za prvi dan nastave na kojem će se vaši najmlađi sigurno htjeti pokazati u najboljem svjetlu. Novi par traperica i T-shirt s cool printom možda neće biti važan faktor u praćenju nastave, ali će svakako podići samopouzdanje i učiniti da se na taj dan osjećaju posebno. Naravno, jednako važne bit će i nove tenisice koje će s ponosom pokazivati svakim korakom, ali i na fotografiji kojom ćete obilježiti ovaj veliki dan.

T-shirt, Zara, 59,90 kn; pernica, Tisak media, 49,99 kn; školska torba, Baby Center, 469,99 kn; traperice, H&M, 119 kn; naušnice, Argentum, 120 kn; boca za vodu Equa, Müller, 72,90 kn; tenisice Nike, Buzz, 449 kn

Ipak, najveći fokus u pripremi za početak školske godine treba biti na opremanju školskim priborom. Odgovarajuća torba, pernica i vrećica za papuče i tjelesni najveći su izazov u kojem je ponekad teško doći do kompromisa. Roditeljima je važno da je torba odlične kvalitete i da nema preveliko opterećenje na leđa mališana. U isto vrijeme, djeci je prioritet da se na njihovoj torbi nalaze omiljeni likovi i uzorci. Zato je za ovaj korak potrebno odvojiti malo više vremena i, što je još važnije, strpljenja dok zajednički obilazite trgovine i isprobavate favorite. A kad su bilježnice, olovke, bojice i sve one preslatke školske stvarčice u pitanju, prilikom kupnje uvijek uzmite barem dva do tri komada više negoli vam je potrebno. Sigurni smo da će se više nego jednom dogoditi da će vam pred spavanje reći kako im je nešto od toga potrebno baš sutra ujutro.

T-shirt, Takko, 60,20 kn; tehnička olovka, Tisak media, 2,49 kn; školska torba, Baby Center, 269,99 kn; hlače, H&M, 79,90 kn; sat Flik Flak, Watch Centar, 349 kn; šiljilo, Tisak media, 3,49 kn; tenisice adidas, Buzz, 599 kn

Foto: Canva i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako postići upečatljiv minimalistički look

Beauty školica: Zaštita kose od sunca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići