Ponovo vlada logo-manija!

Modni dodaci stvoreni za isticanje

Na sam spomen logo-manije velik će se broj ljudi sjećanjima vratiti u rane dvijetisućite i u ne tako davno vrijeme kad smo za svake šetnje gradom mogli vidjeti tada popularni logo Luis Vuittona. Ovo razdoblje obilježili su primjetni i multiplicirani logo-znakovi koje je bilo teško izbjeći. Međutim, tako specifični modni trendovi uglavnom su vrlo kratkog vijeka te vrlo brzo postanu nepoželjni. Neki traju samo sezonu, a neki se, pak, zadrže nekoliko godina. Ipak, kako brzo nestanu, jednako tako brzo se i vrate u fokus, ali uvijek u pomalo izmijenjenom izdanju. Tako je i s novom erom logo-manije čiji smo povratak mogli primijetiti posljednjih godinu dana.

Najočitija logo-manija, i onda i danas, ogleda se na modnim dodacima. Osobito se to odnosi na torbe koje su dovoljno male da ih možete nositi bez straha od pretjerivanja, ali istovremeno i dovoljno primjetne kako biste ispoštovali trend. Ipak, za razliku od nekadašnjeg naglaska na pretjerivanju, danas su u trendu nešto suptilniji komadi koji ne moraju nužno nositi potpis nekog od dizajnerskih brendova. Tako su ovom trendu doskočili i dizajneri omiljenih nam trgovina i baš svima dali priliku da ove sezone uskoče u trend. Osim toga, novi ključni logo-komadi dolaze u nešto neutralnijim bojama, među kojima će svatko pronaći onu idealnu nijansu koja će se uklopiti u njegovu garderobu. Dodatan bonus bit će i suptilniji prikazi logotipa, odnosno naziva brenda, koji na brzi pogled neće nužno ni ostavljati dojam oznake brenda.

Calvin Klein, Mass, 99,99 € (753,37 kn)

Stradivarius, 7,99 € (60,20 kn)

Mango, 49,99 € (376,65 kn)

No, u ponudi trgovina i dalje se mogu pronaći i komadi koji će probuditi nostalgiju za prošlom logo-manijom. Intenzivne boje, upravo poput onih što ih je na svojim izdanjima popularizirao Luis Vuitton, i dalje su prisutne. Stoga, želite li odati počast ranim dvijetisućitima, za novu torbu odaberite jednu od varijanti koje na neutralnoj nijansi nose logo u potpuno kontrastnom, vibrantnom tonu. Uz to, logo-manija se vrlo dobro slaže i s drugim aktualnim trendovima, posebice kad je riječ o torbicama, tako će totalno nepogrešiv komad ove sezone, ali i u proljeće, biti srebrna torba s ugraviranim logotipom. Ovaj ćete zanimljiv komad jednako dobro moći iznositi i u dnevnim casual kombinacijama, i u večernjima, kada će naglasak biti na izazovnim komadima. Preferirate li, pak, sportsku estetiku, logo omiljenog brenda bit će pun pogodak i na malim torbama za ležeran look, ali i na velikim sportskim modelima, koje ćete nositi na trening ili kratki vikend-izlet.

Steve Madden, Fashion&Friends, 69 € (519,88 kn)

Lacoste, Maras, 147,20 € (1109,08 kn)

Nike, Hervis, 34,99 € (263,63 kn)

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Nose se full length hlače

Muški must-have ulovi na sniženjima

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići