Postanite dio avanture

Veliki izbor modela, upečatljivih uzoraka i snažnih, žarkih boja omogućit će vam da pronađete idealan kupaći kostim koji će savršeno istaknuti vašu siluetu

Atraktivni jednodijelni kupaći kostimi s izazovnim izrezima, badići za neponovljiv ljetni party te dvodijelni kostimi za aktivno ljetovanje, uz primjerice surfanje i skijanje na vodi, dio su najnovije Yamamay kolekcije.

Kratke hlače, 249 kn

Grudnjaci, 249 kn; gaćice, 109 kn

Naime, popularni brand najzavodljivijih ženskih komada predstavio je kampanju pod nazivom ‘Save the Ocean’, kojom nas vodi na put oko svijeta te ljetne destinacije iz snova. Tako je kolekcija kupaćih kostima – Yamamay ’18 obišla svijet i sjedinila neodoljive lokacije kao što su plaže Indijskog oceana, Pacifika, Australije te živopisne krajolike poput Portorika i Balija.

Kupaći kostimi, 399 kn

Majica, 109 kn, gaćice, 109 kn

Ovo zanimljivo putovanje završilo je u Australiji, gdje je kampanja #SAVETHEOCEAN koja se zalaže za zaštitu morskog okoliša doživjela vrhunac. Ondje je ženski tim na čelu s fotografkinjom Josie Clough predstavio kolekciju originalnih Yamamay modela.

Kupaći kostim, 399 kn

Gornji dio, 209 kn; donji dio, 109 kn, jednodijelni kupaći kostim, 399 kn

Top, 169 kn; gaćice, 109 kn

Uživajte u ljetu, odaberite najbolji mogući kupaći kostim za sebe i postanite dio hvalevrijedne #SAVETHEOCEAN avanture.

Gornji dio, 169 kn; gaćice, 109 kn

Gornji dio 249 kn, donji dio 109 kn

Gornji dio, 249 kn

Gornji dio 249 kn; gaćice, 139 kn

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Kao dio tradicije

Idemo na plažu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići