Postanite model i osvojite vrijedne nagrade!

Sada napokon možete ostvariti svoj san i postati model na jedan dan, ali i osvojiti vrijednu nagradu – shopping u vrijednosti od 1000 kuna u City Centeru one.

Dovoljno je da na info@citymixandmatch.hr pošaljete dvije fotografije: jednu koja prikazuje vaše lice i jednu koja prikazuje cijelu vašu figuru, te osobne podatke – vaše ime, prezime, datum rođenja i broj telefona do nedjelje, 24. lipnja. Sudjelovati mogu sve punoljetne djevojke.

Ako vas odabere stručni žiri u sastavu Fashion.hr-a, bit ćete pozvani u uži izbor te će žiri odabrati jednu kandidatkinju koja će dobiti angažman u prvom videu novoga projekta City Style Class s manekenkom i influencericom Lidijom Lešić, koja će vas odjenuti i dati vam vrijedne modne savjete.

Osim što će vam Lidija otkriti trikove kako odjećom vizalno izduljiti figuru, prikriti nedostatke ili pak povećati ili smanjiti obline, sigurno će vam udijeliti i pokoji savjet kako najbolje pozirati da bi vaša figura izgledala besprijekorno, kako se osmjehnuti ili u kojoj će vam pozi noge izgledati najbolje.

Osim super iskustva, pobjednica dobiva i shopping u vrijednosti od 1000 kn u City Centeru one. Možda ćete to biti upravo vi i zato ne čekajte, nego se odmah prijavite i iskoristite priliku jer tko zna – možda već sutra ostvarite svoj san!

Pravila natječaja pročitajte na: Pravila natječaja Postanite model i osvojite vrijedne nagrade.

 

Sretna dobitnica je Ana Vrdoljak, a imat ćete priliku vidjeti je u prvom City StyleClass videu. 🙂

Foto: Fashion.hr press i Shutterstock

INSPIRIRAJTE SE

Badići za svačiji ukus

Mediteran kao stilski pravac

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići