Mediteran kao stilski pravac

Najnovija Yamamay kolekcija kupaćih kostima, odjeće i dodataka, pod nazivom Mediterraneo, inspirirana je Sredozemnim morem

Tako će se uz ovaj popularni talijanski brand vaše ljeto pretvoriti u neočekivano putovanje po Mediteranu. Dizajneri su za ovu neodoljivu kolekciju nadahnuće pronašli u spoju jarkoga svjetla, nepreglednog plavetnila neba i mora, bojom limuna, upadljivim nijansama cvijeća te karakterističnih printova majolike, inačica keramike iz doba Maura. Sve je to dio dizajna u formi atraktivnih kupaćih kostima, haljina, tunika, torbi, šešira…

Haljina, 259 kn

A kako bi sve bilo još privlačnije, kampanja s Beatriz Fernández i Gabrielle Caunesil snimljena je na Amalfijskoj obali i čarobnim uličicama Positana, talijanskog gradića na stijeni.

Gornji dio 159 kn; donji dio 139 kn

Haljina, 319 kn

Kombinacija ovih atraktivnih lokacija s Yamamay ljetnom kolekcijom rezultirala su odličnom kampanjom. Također, i sami printovi u Mediterraneo kolekciji opisuju te lokacije na kojima se snimala kampanja.

Gornji dio, 249 kn, donji dio 139 kn

Tako Yamamay torbe podsjećaju na razglednice i nose printove neodoljivih lokacija Sredozemnoga mora, Positana, Caprija, Taormine i Portofina. Uživajte u ljetu te i na sebi ponesite dio Mediterana.

Haljina, 319 kn

Gornji dio, 249 kn; donji dio, 139 kn

Gornji dio 249 kn; hlače 319 kn

Gornji dio 259 kn; donji dio 159 kn

Kupaći kostim 499 kn; kimono 319 kn

Hlačice, 249 kn

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Novo izdanje kombinezona

Slavlje ženstvenosti i ležernosti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići