Neodoljive dječje kombinacije

Odlični popusti obuhvatili su i dječji odjel omiljenih trgovina pa sada treba krenuti u akciju i pronaći sve one preslatke komade, koji su sada itekako povoljni

Donosimo vam najatraktivnije artikle u izlozima za djevojčice i dječake kako bismo vam olakšali izbor i nadahnuli vas za super shopping u City Centeru one.

Za malene dječake sada možete pronaći kvalitetne gležnjače na čičak koje su odličan modni ulov, baš kao i jakna podstavljena krznom. Ne možete pogriješiti ni s praktičnim hlačama na gumu uz koje možete iskombinirati majicu s medvjedićima. A ono što će vašem mališanu uvijek trebati zimi su kapa i šal, koji u ovoj varijanti dolaze u kompletu.

Majica, C&A, prije 69,90 kn, sada 44,90 kn; jakna, H&M, prije 179 kn, sada 100 kn; gležnjače Timberland, Shooster, prije 649 kn, sada 389,40 kn; smeđe hlače Baby Center, prije 99,90 kn, sada 69,90 kn; sive hlače Zara, prije 99,90 kn, sada 59,90 kn; kapa i šal Mango, prije 99,90 kn, sada, 69,90 kn


Djevojčice
će osim medenih haljinica i hlača s uzorcima oduševiti zanimljive torbice u raznim fora oblicima prekrivenim šljokicama. Dobar izbor bit će i tenisice u pastelnim nijansama. Za one sasvim malene, tu je i cool skafander ukrašen zvjezdicama i ušima na kapuljači. Atraktivno pletivo također će biti pravi pogodak za vašu djevojčicu, ali i karirani kaputić s mekim krznenim ovratnikom, koji je baš po mjeri svake princeze.

Vesta, H&M, prije 199 kn, sada 60 kn; kaputić, C&A, prije 299,90 kn, sada 149,90 kn; hlače, Baby Center, prije 69,90 kn, sada, 48,99 kn; skafander, H&M, prije 199 kn, sada 150 kn; torbica, Mango, prije 129,90 kn, sada, 69,90 kn; haljina, Zara, prije 149,90, sada 99,90 kn; tenisice adidas, Buzz, prije 419 kn, sada 265,30 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Top kaputi na sniženju

Suvremene forme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići