Povratak iz prošlosti

Espadrile, koje su ponajviše obilježile 80-e godine kada su bile planetarno popularne, opet se vraćaju i to ne samo u svom izvornom obliku već i u mnoštvu inovativnih formi

Ono što ih razlikuje od prvih modela jest to što suvremeni komadi imaju gumu koja im daje čvrstoću. Ova lagana obuća načinjena od platna i špage potječe iz Španjolske po čijoj su riječi ‘esparto’, koja označava travu od koje se izrađivalo uže, i dobile ime. Danas su pak must-have i zato ako želite imati barem jedan statement komad sezone, neka to budu espadrile.

Espadrile na platformu načinjene su od brušene kože i imaju veliku ukrasnu mašnu za neodoljive i romantične proljetne outfite.

Jenny Fairy, CCC, 179 kn

Jedan od elegantnijih modela sastoji se od sjajnih i mat tekstura u bijeloj i zlatnoj metalik varijanti, naravno uz red špage i tanke gume. Nosite ih uz otmjene poslovne kombinacije.

5th Avenue, Deichmann, 209 kn

U fokusu su i komadi s popularnim životinjskim printom koji nastavlja svoju vladavinu i u najnovijoj sezoni.

H&M, 99,90 kn

Klasični model za svakodnevno nošenje izrađen je od platna, a odlično će pristajati uz traperice, lepršave suknje, ali i kratke hlače.

Tommy Hilfiger, Humanic, 449 kn

Trendseterice će oduševiti espadrile s likom legendarnog dizajnera Karla Lagerfelda. Ovaj izrazito stylish komad isfurajte uz suvremene crno-bijele kombinacije.

Karl Lagerfeld, Office Shoes, 1119 kn

Metalik teksture opet su veliki hit, pa tako i espadrile u toj formi postaju izrazito poželjan modni dodatak.

ShoeBeDo, 599 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Idemo na vjenčanje!

Krupni cvjetovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići