Povratak u radnu rutinu

Opremite radni stol svime što će vam zatrebati

Bilo da je riječ o povratku u ured, home office ili pak školskim obvezama, ono što će u svakoj situaciji biti potrebno je dobro opremljen radni stol. Na njemu ćete provesti većinu dana pa je važno da u potpunosti odgovara vašim potrebama. Kod opremanja, važno je voditi računa o detaljima koji će vam zatrebati.

S obzirom na to da većinu dana provodimo ispred ekrana, važno je prilagoditi njihovu visinu razini očiju. Zato, radite li na tabletu, dobro je imati stalak koji će osigurati i dovoljnu povišenost, stabilnost i praktičnost. Za zahtjevnije potrebe možda će vam više odgovarati laptop koji će biti dovoljno jak za sve vaše zadatke i kreativne ideje.

Samsung C&T, Sancta Domenica, 129 kn (17,72 €)

MacBook Air Retina M2, iSTYLE, 12 859 kn (1706,58 €)

Da biste s lakoćom pamtili i izvršavali sve obveze, iznad radnog stola objesite organizacijsku ploču uz pomoć koje ćete bilježiti sve termine i zadaće. Ovo će osobito biti korisno kod školaraca koji na taj način mogu bilježiti i termine ispita. Za ideje koje vam padnu na pamet u hodu i bilježenje sastanaka, ponesite rokovnik. Da bi vam olovke, kemijske, flomasteri i ostali pisaći pribor bili istovremeno lako dostupni i uredni, rasporedite ga u praktičan organizator.

Kikkerland, Hoću knjigu, 150 kn (20 €)

Moleskine, Tisak media, 190 kn (25,33 €)

Stradivarius, 79,90 kn (10,60 €)

Urednost bez koša za otpatke nije opcija. Dobro će vam doći za papir, ali i omote međuobroka i slično. Onaj klasičan u crnoj nijansi lako će se uklopiti u svaki interijer, a s lakoćom ćete ga i skriti pod stol.

Fornax, Müller, 75,90 kn (10,07 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Chic klinci nose Jacadi Paris

Vrijeme je za povratak vježbanju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići