Povratak vježbanju lakši je uz ove komade

Vrijeme je za brigu o sebi

Nije tajna da mnogima od nas često nedostaje motivacije potrebne da se napokon odvažimo na vježbanje i pritom ga učinimo redovitom navikom. Izlike za njegovanje tijela uvijek je vrlo lako pronaći, a entuzijazam za rekreaciju u uvjerljivom je deficitu. Da bi nam pobudili volju za vježbanjem, brojni modni i sportski brendovi odlučili su ga u odjevnom smislu učiniti osobnijim i zabavnijim no ikad. Novi komplet za vježbanje, tajice ili sportski topić doista mogu biti „onaj“ faktor koji će svakoga potaknuti na aktivnost, a kada se tome pridodaju inovativni materijali i tehnologije proizvodnje, boje i uzorci koji su posljednjih sezona u potpunosti oživjeli svijet sportske garderobe, mora se zaključiti da je i vježbanje postalo modno osviješteno i cool.

Jesen je stigla pa je idealno vrijeme da isplanirate svoj odlazak u teretanu ili na jogu. A novi trendovi nalažu da su komadi personalizirani i mogu se nositi čak i izvan teretane. Nije važno na koju aktivnost ćete se odlučiti, današnje su kolekcije toliko trendi da odjeću za teretanu možete nositi i u svom svakodnevnom životu, pa u njoj bez zadrške prošetati gradom ili pokupiti djecu iz škole. Kreirana je za fitness ovisnike, ali i za početnike, znajući da je upravo njima potreban mali poticaj da bi se odvažili i otvorili vrata teretane.

Chic estetika uspješno je prenesena u svijet sporta prije nekoliko godina, a da su žene žudjele (i još uvijek žude) za nešto atraktivnijim odjevnim varijantama za vježbanje, dokaz je i dalje jednako uspješan nastavak ovakvih sportskih kolekcija. Što god izabrali, vježbali na otvorenome ili u zatvorenom prostoru, ovi će komadi zasigurno biti primijećeni.

Puma, Hervis 29,99 € (225,96 kn)

 

Nike, Sport Vision, 54,99€ (414,32 kn)

 

 

Adidas, Buzz, 139,99 € (1054,75 kn)

 

Adidas, Intersport, 44,99 €  (338,98 kn)

Apple, istyle, 459,99 € (3.465,79 kn)

Rosmarino, Vitapur, 24,43 €  (184,07 kn)

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Top komadi za tomato girl look

Kako elegantno nositi prozirne komade?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići