Predstavljamo: moć printa!

Comeback trenda koji volimo

Print se vratio u modu, i to na velika vrata! Nakon višesezonske dominacije clean estetike kojom su dominirale neutralne i pastelne nijanse, print na materijalu uživa u svom comebacku, i to u raskoši boja i uzoraka.

Boje i uzroci

Ove sezone nemojte se ustručavati ako se volite istaknuti u gomili i pustite da vaša odjeća govori umjesto vas. Bez obzira na ono što ćete odabrati – raskoš apstraktnih geometrijskih uzoraka, art print ili pak pejzažne motive – stilizirajte ih tako da se oni najviše ističu. To ćete postići ako odaberete komplementarne boje ili iste nijanse kao i na printu. Tako će vaš look biti uravnotežen, a opet vrlo primjetljiv.

Bluza, Mango, 29,99 € 

Suknja, Zara, 49,95 €

Haljina, Desigual, 99,95 € 

All black, all white

Jasno, odabirom boja koje naginju nijansama vječnog para crno/bijelo ne možete nikad pogriješiti. Odaberete li modne dodatke s printom, imajte na umu da outfit kreirate tako da ih istakne. To, naravno, ne znači da se morate od glave do pete „utopiti“ u bijelo ili crno! Dapače, s takvim printom na modnim dodacima stilska igra bojama ne samo da je dopuštena nego je i dobrodošla. Crvena ili zelena? Odabir je samo vaš!

Torba LOQI, Maras, 15,00 € (113,02 kn)

Torba, Stradivarius, 17,99 € (135,55 kn)

Suknja, Benetton, 82,16 € (619,03 kn)

Foto: Desigual, Zara, press

Trend alert: Polka dots

Razotkrivanje trenda: Business chic

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići