Prekrivena stilom

Za stilski dolazak na plažu i nezaboravne #ootd fotke

Kad napokon dođe dugo iščekivani godišnji odmor i uputimo se prema plaži, ona prestaje biti samo mjesto na kojem se kupamo i sunčamo. Plaža postaje puno, puno više. Ona je naša nova subotnja špica, omiljeni kafić i kulisa za Instagram fotografije na kojima će nam zavidjeti prijatelji i kolege. Zato dobar outfit za plažu ne staje kod odabira idealnog kupaćeg kostima. Dapače, osim iz estetskih razloga, on mora biti sastavljen od praktičnog prekrivala kojim ćemo se ogrnuti do i s plaže.

Parea, kaftani i tunike sastavni su dio dobrog beach outfita. Ovi maštoviti komadi dolaze u raznim bojama i u mnoštvu uzoraka. Nositi se mogu samostalno i u kombinaciji s kratkim traper hlačicama i minicama. Dinamični motivi pristaju im kao saliveni i odlično će nadopuniti svaki kupaći kostim.

Yamamay, 279 kn

Orsay, 299,90 kn

New Yorker, 119,90 kn

Kad dolaze u neutralnim bojama i decentnih uzoraka, lako postaju dio ljetnog casual street stylea. Duže forme preuzimaju ulogu haljina pa će im pristajati cool špagerice na punu petu i još uvijek trendi ceker torbe. Upravo zbog njihovih brojnih mogućnosti kombiniranja i modne maštovitosti koje potiču, ovo su must-have komadi kojima ćete se rado vraćati i u ljetima koja dolaze.

Lisca, 279 kn

H&M, 149 kn

Oysho, 199,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Raskošna njega

Chic na putu do plaže

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići