Raskošna njega

Kad sunce zasja jače, koža i kosa žude za dodatnom njegom

Vanjski faktori uvelike utječu na izgled naše kože i kose. Sunce, vjetar, morska sol, ali i zagađenja iz zraka samo su neki od agresivnih onečišćivača, stoga je vrlo važno odvojiti vrijeme za posebnu njegu kože i kose te odabrati kvalitetne proizvode. Posebno u toplijim sezonama kada je zbog kraće i tanje odjeće više naše kože izloženo štetnom djelovanju onečišćenja.

Higijena je osnova postizanja lijepe i njegovane kože. I dok se velik dio nas voli dugo kupati u kadi prepunoj mjehurića i zamamnih mirisa, treba znati da prečesto kupanje isušuje kožu i kosu. Zato je tuširanje najbolji način čišćenja kože, ali pod uvjetom da se koriste nježni gelovi. Njihova blaga formula uklonit će sve nečistoće, a manja količina parfimiranih sastojaka dat će koži blag miris, a neće je iritirati.

Gel za tuširanje Terre de Lumière, L’Occitane, 176,70 kn

Vitamine treba uzimati prehranom, ali i direktnom primjenom na tijelu i kosi. Posebno kad nam je potrebna dodatna hidratacija i zaštita. Naime, vitamini trenutno hrane kožu i kosu, pune ih vlagom i štite od štetnih vanjskih utjecaja.

Vitaminska formula za kosu i tijelo Natura Siberica, Bio&Bio, 69 kn

Iako ih mnogi izbjegavaju, ulja su izvrsni preparati za njegu kože i kose. Jojoba, argan, kokos i makadamija samo su neki od sastojaka koji se nalaze u čarobnim ili suhim uljima koji kožu i kosu čine svilenkastom i mekom na dodir. Njihove moderne formule osiguravaju trenutno upijanje, a ne ostavljaju masne tragove. A ne treba ni spominjati da ulja sa svjetlucavim česticama nevjerojatno dobro izgledaju na preplanuloj koži pod sunčevom ili Mjesečevom svjetlosti.

Čarobno zlatno ulje Olival, Müller, 109,90 kn

Dragocjeno suho ulje Monoi de Tahiti, Yves Rocher, 89,90 kn

Shimmer ulje Holyplant, dm, 94,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ljetni street style

Trendi zaštita

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići