Pripremite čizmice!

Sveti Nikola, zaštitnik djece, siromašnih i ljudi u nevolji, poznat je kao borac protiv nepravde te osoba puna suosjećanja za bližnje. Tako je upravo njegovo nesebično darivanje postalo tradicija njemu u spomen, koja se održala sve do danas

Blagdanu svetog Nikole najviše se vesele upravo djeca, kada lašte svoje čizmice i postavljaju ih na prozor, dok druga vješaju crvene čarape na zid očekujući darove od omiljenog sveca. Zavirite u izloge dječjih želja i pomognite Svetom Nikoli da napuni njihove čizmice i čarape.

Majica, s.Oliver, 209 kn; balzam za usne Lip Smacker, dm, 24,90 kn; torbica, Mango, 129,90 kn; igračka Barbie Dream Horse, Müller, 759 kn; parfem za djevojčice, Ariana Grande Sweet Like Candy 30 ml, dm, 159,90 kn; ručni sat Swatch, Watch Centar, 399 kn

Izbor je zaista velik pa možete pronaći sve, od atraktivnih igračaka poput helikoptera na daljinsko upravljanje preko parfema, legića pa sve do balzama za usne zapakiranog u čašu Fante. Klinceze će se oduševiti novom Barbie s konjem, ali i stolićem za uređivanje s ogledalom i likovima iz Ledenog kraljevstva.

Miris za dječake ultimate Spiderman EdT 30 ml, dm, 39,90 kn; Lego kocke Star Wars, 439,90 kn; društvena igra Activity, Baby Center, 169,90 kn; helikopter na daljinsko upravljanje Easy Tyrann, Müller, 399 kn; pas Scruffies, Baby Center, 249,90 kn; šilterica, H&M, 69,90 kn

Malene dječake oduševit će autići, ali i igračka psa koji hoda. Djevojčice šminkerice rado će odjenuti majicu upotpunjenu blještavim fliterima i torbicu s ušima i resama. Vodootporan sat s iscrtanim strelicama također je odličan poklon za čizmicu, baš kao i neka dinamična društvena igra.

Lego kocke Minecraft, Müller, 479,90 kn; telefon i klavir 2u1, Magic Baby, 139,90 kn; auto, Müller, 439,90 kn; parfem za djevojčice My Little Pony, Müller, 58,90 kn; kapa, Magic Baby, 104,93 kn; stolić za uređivanje Frozen Hairdresser set, Müller, 599,90 kn; miris za dječake EdT 30 ml, PJ Masks, Müller, 58,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Knjiga je savršen dar od Svetog Nikole

Zimski modni accessories

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići