Prirodna ljepota

Sofisticirano donje rublje koje pruža maksimalnu udobnost i kolekcija koja uključuje i raznovrsne odjevne predmete i tkanine dolaze nam iz Yamamaya kako bi najavili novu proljetnu sezonu

U ovoj neodoljivoj kolekciji moći ćete pronaći grudnjake bez žice za bujnije grudi, mekih linija i različitih veličina košarica koje, bez obzira na svoju udobnost, pružaju sigurnu i kvalitetnu potporu ženama s većim grudima. Ovi odlični i izazovni modeli dio su linije Super Cups.

Grudnjak, 259 kn

Životinjski print i vječna crna nijansa, Yamamayevi klasici, u novoj su kolekciji osvježeni zemljanim bojama i cvjetnim uzorkom nadahnutim Orijentom. Najnovije modele nisu zaobišli ni aktualni pastelni tonovi, koji su must have svih proljetnih kolekcija. Tako ćete među artiklima pronaći paletu boja od ružičastih nijansi preko boje breskve do tamne fuksije te nebeskoplave i boje mora, od akvamarin zelene do tamnoplave, ali i nezaobilazne tropske boje i raznobojne printove koji zazivaju ljeto.

Grudnjak, 305 kn; gaćice, 115 kn

Zavodljiva Yamamay kampanja za proljeće 2018., u kojoj se kao zaštitno lice našla američka glumica i model Kate Upton, slavi prirodnu ljepotu i senzualne obline. Tako je jedna od najljepših žena svijeta Kate Upton utjelovila Yamamay ženu koja je vedra i puna samopouzdanja, nježna i senzualna baš poput nje. Proljetna kampanja, koju je snimio poznati modni fotograf Giampaolo Sgura, snimljena je u Miamiju, a slavi ženstvenost, senzualnosti i pozitivnu energiju.

Grudnjak, 149 kn

Grudnjak, 259 kn; gaćice, 109 kn

Grudnjak, 305 kn

Kimono, 329 kn; grudnjak 259 kn; gaćice 139 kn

Grudnjak, 259 kn

Grudnjak, 149 kn; gaćice, 85 kn

Grudnjak, 259 kn

Grudnjak, 259 kn

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Poruči to majicom

U društvu Lovelyca

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići