Pronašli smo džepove!

Zašto žene pate za ovim detaljem?

Opće je poznata informacija da su u ženskoj modi džepoviukinuti. No, u nemogućnosti pronalaska konkretnog razloga zašto je to učinjeno, žene diljem svijeta počele su pobunu na društvenim mrežama. Tako već nekoliko godina, listajući omiljene internetske platforme, možemo naići na objave žena u kojima iskazuju svoj revolt prema dizajnerima i trgovinama čije ženske kolekcije nemaju adekvatne džepove. U isto vrijeme, u manjem broju slučajeva, možemo naići i na objave žena koje pišu hvalospjeve o brendovima u čijim su ponudama pronašle zadovoljavajuće opcije. Ponukani ovim aktualnim ženskim modnim i praktičnim problemom pretražili smo ponudu trgovina City Centera one i pronašli genijalne komade uz koje vam ne treba torbica.

Najveći problem žene imaju pri pronalasku hlača i traperica s džepovima optimalne dubine. Upravo zato popis započinjemo cargo modelima hlača koje su u sklopu povratka utility mode među trendove vratile ovaj detalj. Stoga trenutna ponuda trgovina obiluje ovim komadima u raznim izdanjima. Od traperica do klasičnih hlača, od wide leg krojeva do užih modela – baš svaki dolazi s džepovima, dovoljno velikima da u njih stane sve što obično nosite u torbici.

H&M, 29,99 € (225,96 kn)

Only, Sportina, 49,99 € (376,65 kn)

Kombinezoni su postali jednako traženi kao i haljine jer u jednom odjevnom komadu nude cijeli outfit kojem je potrebno dodati samo torbu, obuću i pokoji accessories. No, baš kao s haljinama, pronalazak idealnog kombinezona koji pritom ima džepove nije jednostavan zadatak. Za casual lookove pronašli smo odličan cargo model s tipično istaknutim džepovima na bočnim stranama nogavica. Tražite li, pak, nešto elegantniju opciju koju ćete moći nositi i na posao, ravne ili široke nogavice s velikim prednjim džepovima bit će idealne jer ćete ih moći nositi i na potpetice.

Zara, 39,95 € (301 kn)

C&A, 49,99 € (376,65 kn)

Kad ženi komplimentirate suknju ili haljinu, prva stvar koju će većina naglasiti jest to što ima i džepove. Taj je problem toliko dubok da će jednom kad pronađu varijantu ženstvenog komada s džepovima, žene tu informaciju razglasiti svima koje poznaju. Osobito je teško pronaći elegantnije krojeve, pa smo zato pronašli model koji ćete bez problema nositi i u ležernim spojevima s T-shirtom i tenisicama, ali i s bluzom te salonkama.

Mango, 45,99 € (346,51 kn)

Replay, Fashion&Friends, 282 € (2124,23 kn)

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

I ovog proljeća nose se košulje

Šilterice ponovo vladaju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići