Pronašli smo džepove!

Zašto žene pate za ovim detaljem?

Opće je poznata informacija da su u ženskoj modi džepoviukinuti. No, u nemogućnosti pronalaska konkretnog razloga zašto je to učinjeno, žene diljem svijeta počele su pobunu na društvenim mrežama. Tako već nekoliko godina, listajući omiljene internetske platforme, možemo naići na objave žena u kojima iskazuju svoj revolt prema dizajnerima i trgovinama čije ženske kolekcije nemaju adekvatne džepove. U isto vrijeme, u manjem broju slučajeva, možemo naići i na objave žena koje pišu hvalospjeve o brendovima u čijim su ponudama pronašle zadovoljavajuće opcije. Ponukani ovim aktualnim ženskim modnim i praktičnim problemom pretražili smo ponudu trgovina City Centera one i pronašli genijalne komade uz koje vam ne treba torbica.

Najveći problem žene imaju pri pronalasku hlača i traperica s džepovima optimalne dubine. Upravo zato popis započinjemo cargo modelima hlača koje su u sklopu povratka utility mode među trendove vratile ovaj detalj. Stoga trenutna ponuda trgovina obiluje ovim komadima u raznim izdanjima. Od traperica do klasičnih hlača, od wide leg krojeva do užih modela – baš svaki dolazi s džepovima, dovoljno velikima da u njih stane sve što obično nosite u torbici.

H&M, 29,99 € (225,96 kn)

Only, Sportina, 49,99 € (376,65 kn)

Kombinezoni su postali jednako traženi kao i haljine jer u jednom odjevnom komadu nude cijeli outfit kojem je potrebno dodati samo torbu, obuću i pokoji accessories. No, baš kao s haljinama, pronalazak idealnog kombinezona koji pritom ima džepove nije jednostavan zadatak. Za casual lookove pronašli smo odličan cargo model s tipično istaknutim džepovima na bočnim stranama nogavica. Tražite li, pak, nešto elegantniju opciju koju ćete moći nositi i na posao, ravne ili široke nogavice s velikim prednjim džepovima bit će idealne jer ćete ih moći nositi i na potpetice.

Zara, 39,95 € (301 kn)

C&A, 49,99 € (376,65 kn)

Kad ženi komplimentirate suknju ili haljinu, prva stvar koju će većina naglasiti jest to što ima i džepove. Taj je problem toliko dubok da će jednom kad pronađu varijantu ženstvenog komada s džepovima, žene tu informaciju razglasiti svima koje poznaju. Osobito je teško pronaći elegantnije krojeve, pa smo zato pronašli model koji ćete bez problema nositi i u ležernim spojevima s T-shirtom i tenisicama, ali i s bluzom te salonkama.

Mango, 45,99 € (346,51 kn)

Replay, Fashion&Friends, 282 € (2124,23 kn)

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

I ovog proljeća nose se košulje

Šilterice ponovo vladaju