Pronašli smo najtraženije modne dodatke

Svi su u potrazi za novčanicima

Promjena valute sa sobom je donijela i promjenu trendova, barem kad je riječ o modnim dodacima. Tako su u siječnju umjesto torbica, nakita, kapa, šalova i rukavica najtraženiji postali – novčanici. Ovaj stalni stanovnik naših torbi modni je dodatak o kojem često i ne razmišljamo. Naravno, važno nam je da je lijep, no bitnije nam je da je funkcionalan i da stane u baš svaku našu torbicu. Ipak, dolaskom nove valute brojni su shvatili kako u njihovim novčanicima nema dovoljno mjesta za kovanice. Tako smo masovno svi pohrlili po nove varijante koje će bez problema čuvati veću količinu željeznog novca koja će se naći u našim rukama. Međutim, većina se iz potrage vratila praznih ruku jer su gotovo svi odgovarajući modeli u jednom trenu bili rasprodani!

Zato smo za naš odabir pričekali da se omiljene nam trgovine ponovo opreme ovim hit modnim dodatkom. Fokus potrage ovaj je put bio na novčanicima manjih dimenzija čiji je pretinac za sitniš dovoljno velik za čuvanje kovanica eura. No, u isto je vrijeme idealan primjerak morao imati mjesta i za papirnate novčanice i kartice.

Mango, 12,99 € (97,87 kn)

Pull&Bear, 7,99 € (60,20 kn)

Ipak, za savršen novčanik nije dovoljno samo da je funkcionalan, važna je i njegova vizualna strana za koju je nužno da odgovara našem stilu. Za neke će to značiti usklađivanje novčanika i torbice, a nekima je, pak, važno da novčanik nema patentni zatvarač. Koji god bili vaši stilski prioriteti, vrlo je važno da odvojite vrijeme na promišljanje te da kupovinu novčanika ne obavljate impulzivno.

Aldo, 17,92 € (135,02 kn)

Samsonite, Maras, 93 € (700,71 kn)

Pripadate li onima koji pomalo praznovjerno gledaju na novi novčanik, za vas nema dvojbe – crvena je jedina boja na koju ćete pristati. Naime, prema feng shui filozofiji, za privlačenje novca važna boja te je crvena najbolji odabir želimo li u svoj život prizvati obilje. Koliko ima istine u tome, ne možemo garantirati, no ne bi bilo loše isprobati – što je najlošije što se može dogoditi?

Mona, 79,99 € (602,68 kn)

Calvin Klein, Fashion&Friends, 59,90 € (451,32 kn)

Foto: Press

INSPIRIRAJTE SE

Sve što trebate znati o vanilla girl estetici

Beauty školica: Zimska njega kose

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići